Çizilen bardakları yeni alınmış gibi parlatan yöntem bulundu! Cam bardakları bu suda beklettiğinizde çiziklerden eser kalmıyor

Cam bardaklar zaman içerisinde kireçlenme ve çiziklere maruz kalabilir. Sık sık kullanılması ve yıkanması ile çizilmeye müsait olan cam bardakları parıl parıl yapan yöntem bulundu. Bu şekilde çiziklerden eser kalmıyor.

Son Güncelleme:

Cam bardaklar mutfaklarda sıkça kullanılmaları nedeni ile sıkça yıkanan eşyalardır. Sıklıkla suya maruz kalan bardaklar zamanla aşınmaya ve çizilmeye başlarlar. Çizilen cam bardakları çoğu zaman çöpe atar ve yerine yenisini alırız. Ancak bu yöntem ile cam bardakları bir daha çöpe atmayı aklınızdan bile geçirmeyeceksiniz. 

Cam bardaklar sürekli olarak yıkanmaları ve kimyasallar ile temas etmeleri nedenlerinden dolayı çizilmelere maruz kalırlar. Bardaklarda kireçlenmeler ve çizilmelerin meydana getirdiği mat görüntü ise estetikten uzak olması nedeni ile bardakların çöpe atılmasına yol açar. Tek bir doğal yöntem ile bardaklarınızı yeniden parlatabilirsiniz. Bardak temizliğinde pratik bilgiler arasında bulunan bu temizliğin püf noktasını kullandığınızda bardaklarınız pırlanta gibi parlayacak. İşte bardakları parlatan doğal yöntem:

Kaynak: Haber Global TV