Çıtırtısını duyan kapınızda kuyruk olacak! Usta aşçılar çıtır çıtır patates kızartmanın püf noktasını açıkladı

Patates kızartması evlerde ne kadar incelikle hazırlansa da dışarıdan alındığı kadar çıtır olmuyor. Daha yumuşak kalan patates kızartmaları yerine evlerinizde adeta bir usta şef gibi çıtır çıtır patates kızartmanın püf noktasından yararlanabilirsiniz.

Son Güncelleme:

Patates kızartması her ne kadar derin yağda kızartılsa da evlerde hazırlandığında kafelerde ve restoranlarda olduğundan daha yumuşak kalıyor. İçerdiği nişasta nedeniyle yumuşayan patates kızartmasını usta şefler gibi hazırlamanın baz püf noktaları bulunuyor. Usta aşçıların yemek tarifleri kitaplarından sofralarınıza akan bu sır gibi altın tüyolar ile kızartmanızın çıtırtısı komşularınızı kapınıza çekecek. 

Evlerde kafe usulü patates kızartması hazırlamanıza yardımcı olacak bazı doğal yöntemler var. Bu doğal yöntemler sayesinde kızartmalarınız çıtı çıtır pişecek. İşte yemek tarifleri kitaplarının sırlarından olan patates kızartmanın püf noktası: