Çaya 1 tane ekleyince tadı hayran bırakıyor! Bu yöntem çayın acısını alıyor, saatlerce beklese de keyifle içiliyor

Keyifli sohbetlerin olmazsa olmazı çay bekledikçe tadı acı hal almaya başlayan bir içecektir. Hem sağlıklı hem de leziz çayın favori hale geldiği kış aylarında daha lezzetli bir çay tüketimi için çayın acısını alan en pratik yöntemi sizler ile paylaştık.

Son Güncelleme:

Türk kültüründe özel bir yeri olan çayı 7'den 70'e herkes severek içer. Sabah kahvaltısında, sohbet arasında, içimiz ısınsın diye ve daha bir çok şekilde içtiğimiz çay ne yazık ki bekledikçe demi acı tat kazanan bir içecektir. Çay yapraklarının su içinde beklemeye devam etmesi çayın tadının yavaş yavaş acılaşmasına neden olur. 

Çayın tadının acılaşmasını öneyecek oldukça pratik bir doğal yöntem bulunuyor. Çay demlemenin püf noktasını bildiğiniz zaman kolaylıkla acılaşmayan lezzetli bir çay demleyebilirsiniz. Böylelikle canınız istedikçe keyifli bir çay tüketimi gerçekleştirirsiniz. İşte çayın acısını alan doğal yöntem:

Kaynak: Haber Global TV