CANLI YAYIN | Rayo Vallecano - Real Madrid

İspanya La Liga'da Rayo Vallecano ve Real Madrid karşı karşıya geliyor. Saat 16:00'da başlayan müsabaka S Sport kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Maç yayın bilgileri ve canlı yayın linki haberimizde.

Son Güncelleme:

Rayo Vallecano Real Madrid maçı için nefesler tutulmuş durumda. İspanya La Liga'da maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafından Rayo Vallecano Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte maç hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte Rayo Vallecano Real Madrid maçı canlı yayın izle linki... İşte canlı maç izle linki...

İspanya La Liga'da heyecanı devam ediyor...

RAYO VALLECANO REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Rayo Vallecano Real Madrid maçı saat 16:00'da S Sport Plus veya S Sport kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. Rayo Vallecano Real Madrid maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz...

RAYO VALLECANO REAL MADRİD MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Real Madrid'de teknik ekip ve başkan Florentino Perez, Arda Güler'in geleceği ve önümüzdeki sezonki kadro yapılanmasıyla ilgili görüşmelerini sürdürüyor. 

İspanyol basınından Defensa Central'de yer alan habere göre; Arda Güler'in önümüzdeki sezon kiralık olarak gönderilmesi ihtimali her geçen gün daha da yüksek sesle konuşuluyor.

Milli futbolcunun yaşadığı sakatlıklar nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kaldığı ve en iyi performansını göstermesi için yeterince şans bulamadığı belirtilse de Real Madrid'de bahanelere yer olmadığı yorumu yapıldı.

Real Madrid'in 1 Temmuz tarihi itibariyle Kylian Mbappe'yi kadrosuna katması durumunda takımdaki boşuklar daha da azalacak.

Sonraki Haber