CANLI BJK MAÇI İZLE! İstanbulspor Beşiktaş maçı Bein Sports şifresiz canlı maç izle!

Trendyol Süper Lig'de İstanbulspor ve Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Saat 19:00'da başlayan müsabaka Bein Sports kanalından canlı olarak yayınlanıyor. Maç yayın bilgileri ve canlı yayın linki haberimizde.

Son Güncelleme:

İstanbulspor Beşiktaş maçı için nefesler tutulmuş durumda. Trendyol Süper Lig maçında iki takım karşı karşıya geliyor. Taraftarlar tarafından İstanbulspor Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanıyor sorularının cevapları merak ediliyor. İşte maç hangi kanalda sorusunun cevabı ile birlikte İstanbulspor Beşiktaş maçı canlı yayın izle linki... İşte canlı maç izle linki...

Trendyol Süper Ligi'nde heyecan devam ediyor...

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda İstanbulspor ile kozlarını paylaşacak. Süper Lig'de çıktığı 43 puanla 4. sırada yer alan Beşiktaş, deplasmanda İstanbulspor'u yenerek çıkış yakalamak istiyor.

Süper Lig'de çıktığı 26 maçta 13 galibiyet, 4 beraberlik, 9 yenilgi yaşayan Beşiktaş, 43 puan ve averajla 4. sırada yer aldı.

Oynadığı müsabakaların 3'ünü kazanan, 6'sında berabere kalan, 17'sinden mağlubiyetle ayrılan İstanbulspor ise haftaya 12 puanla 20'nci ve son basamakta girdi. Sarı-siyahlı takımın cezası nedeniyle 3 puanı silindi.

Siyah-beyazlı ekip, ligin ilk yarısında sahasında oynadığı karşılaşmada İstanbulspor'u 2-0 mağlup etti.

İSTANBULSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA, NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

İstanbulspor Beşiktaş maçı saat 19:00'da beIN Sports Tod TV veya Bein Sports 1 kanalı platformundan canlı olarak sporseverlerle buluşuyor. İstanbulspor Beşiktaş maçını canlı seyretmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz...

İSTANBULSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE

NOT: S Sport, Bein Sports gibi çeşitli platformlar üzerinden yayınlanan spor müsabakalarını izleyebilmek için bu yayıncı kuruluşlara üye olmanız gerekebilmektedir.

Sonraki Haber