Canan Karatay açıklamıştı: Köfteye bir parça eklediğinizde hem lezzetini kat kat artırıyor hem ömrü uzatıyor!

Türk mutfak kültüründe önemli bir yeri olan et yemeklerinden hemen hemen her ilimizin kendine ait bir çeşidinin bulunduğu köfteler sıklıkla pişiriliyor. Köfte hazırlarken etin besin değerlerini artıran ve lezzetine lezzet katan püf noktası Canan Karatay'ın yıllar önceki açıklamasında keşfedildi.

Son Güncelleme:

Sağlıklı yaşam açıklamaları ile pek çok kez gündem olan Prof. Dr. Canan Karatay tarafından yapılan açıklamalar daha uzun ve daha kaliteli bir hayatın kapısını aralamaya devam ediyor. Türk mutfak kültüründe önemli bir yeri olan köftelerin pişirilmesi üzerine açıklamalarda bulunan Canan Karatay, köfteye bir parça eklendiği zaman yemeğin hem tadını hem de besin değerlerini adeta şahlandıran besini açıkladı. 

Yaptığı açıklamalar ile gündemden düşmeyen Prof. Dr. Canan Kartay'ın yıllar önce sağlıklı ve uzun bir yaşam için beslenme alışkanlıklarına dahil edilmesini önerdiği besinin köftede kullanılmasının ete hem lezzet hem sağlık aşıladığı öğrenildi. İşte Canan Karatay tarafından tüketilmesi tavsiye edilen ve ete eklendiği zaman yemeğin kalitesini artıran o besin:

Kaynak: Haber Global TV