Büyüteçle bakan bile göremiyor! Resimdeki 974 sayıları içerisindeki gizli 972 sayısını 10 saniyede bulmak için en az 130 IQ gerekiyor

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Bu gibi testlerde amaç farklı olan nesneyi en kısa süre içerisinde ayırt etmektir. Testte farklı sayıyı ayırt etmek için harcadığınız süre IQ seviyenizi ortaya koyuyor.

Son Güncelleme:

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha sizlerleyiz. görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçen bu testte doğru yanıta ulaşma süreniz IQ seviyenizi açığa çıkarıyor. Resimdeki farklı sayıyı bulmak için en az 130 IQ gerekiyor. 

Yukarıda yer alan görselde bir sayfa dolusu 974 sayısı görüyoruz. Ancak bu sayıların içerisinde bir de gizli 972 sayısı bulunuyor. Sizlerden istenen gizli 972 sayısını 10 saniyede bulmanız. Resimdeki gizli 972 sayısını 10 saniyede bulmak için en az 13 IQ'ya sahip olmak gerekiyor. 

Resimdeki gizli 972 sayısını bulmak adına kedine güvenenler için süre şimdi başlıyor. Peki ya siz ilk bakışta farklı sayıyı görebildiniz mi?

Resimdeki farklı sayıyı bulamayanlar haberimizin sonraki sayfasından doğru yanıta ulaşabilirler. 

Kaynak: Haber Global TV