Bu yöntemle kızarttığınız patates çıtır çıtır olacak! Hamburgercilerin sırrı
Kızarmış patatesin mükemmel lezzetini evinizde yakalamak artık mümkün! Hamburgercilerin sırrını sizinle paylaşıyoruz.
Son Güncelleme:
Hamburgercilerin sırrını paylaştığımız bu yöntemle artık kızarttığınız patatesler çıtır çıtır olacak.
Malzemeler
4 adet büyük boy patates
2 yemek kaşığı mısır nişastası (çıtır olmasını sağlar)
Bolca ayçiçek yağı (kızartmak için)
Tuz (servis için)
İsteğe göre baharatlar (kekik, pul biber, karabiber)
Yapılışı
Patatesleri hazırlayın:
Patatesleri soyun ve ince uzun çubuklar halinde doğrayın. Eşit boyutlarda doğramak, patateslerin aynı oranda pişmesi için önemlidir.