Bu tersanede bir terslik var! Resimdeki hatayı yalnızca yüksek IQ'ya sahip olanlar 5 saniyede bulabiliyor

Yeni bir zeka testiyle karşınızdayız. Bu kez tersaneyi gösteren bu resimdeki mantık hatasını 5 saniyede bulmanız gerekiyor.

Son Güncelleme:

Bir tersaneyi gösteren resimde bir tuhaflık var. Bu durumu 5 saniyede bulabilir misiniz?

Bu resimde bir mantık hatası var!

Bu zeka oyunu, eğlenceli oyunlar ve bulmacalardan hoşlananlar için bulunmaz nimet. Zeka oyunları, basit bir bilmeceyi veya bulmacayı aha ilginç bir hale getirir, çünkü bu yaratıcı düşünmeyle çözülür. Bu bilmeceleri çözerken yaratıcı bir zihin kullanmanız ve sorunu biraz daha farklı analiz etmeniz gerekir. Bazı zeka oyunları aynı zamanda zeka seviyenizi değerlendirmenize de yardımcı olur.

Tıpkı bu bilmece gibi. Tersane resminde saklı olan hatayı bulabildiniz mi?

Görselde tersanenin içinde gizlenen bir hata var. Onu fark etmeniz gerekiyor. Tersanenin içinde bir gemi var ve geminin boşaltılması gerekiyor. İçinde çok sayıda yük var. Rıhtımda bir depo olduğunu da görüyoruz. Muhtemelen yükler bu depoya yerleştirilecek. Buraya kadar her şey tamam, ancak tamam olmayan bir şey var.

Cevcabı bulduysanız bravo, bulamadıysanız üzülmeyin. Yanıt haberimizin devamında...

İŞTE BULMACANIN YANITI

Resme dikkatle bakarsanız rıhtımın girişinin, tersanenin içindeki gemi için çok dar olduğunu göreceksiniz. Yani bir gemi buraya giremez ya da çıkamaz. Bu da mantığa aykırı ve sorunun yanıtı.

 

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber