Bu sudan içen nefes aldığı her saniye yağ yakıyor! İğne iplik gibi zayıflamanın sırrı o suda gizli

Doğal bir yöntem olan bu kür ceviz suyu şeklinde karşımıza çıkıyor. Cevizi suyun içerisinde bekleterek elde ettiğiniz doğal kür zayıflamaya yardımcı oluyor. Ceviz lif bakımından yüksek oluşu ile tokluk hissiyatını artırıyor ve böylelikle kalori alımını düşürüyor. 

Ayrıca ceviz suyu metabolizmanın hızlanmasını sağlayarak yağ yakımını artırıyor. İçerdiği omega-3 yağ asitleri ile insülin direncini azaltarak vücudun yağ depolama eğilimini de azaltıyor. Bunun yanı sıra ceviz suyu kan şekeri seviyelerini dengeler ve ani açlık krizleri yaşamanın önüne geçer. Bu şekilde kalori alımı azalır. 

Kilo verme sürecinde hazımsızlık ve şişkinlik yaşamamak adına ceviz suyunu düzenli kullanabilirsiniz. Ceviz suyu indirim sistemini rahatlatıcı etkiye sahiptir. Tüm bu faydalarından yararlanmak için 1 su bardağı su içerisine 4-5 adet cevizi 3'er 4'er parçaya ayırarak bırakın ve 1 gece cevizler su içinde kalsın. Ardından sonraki gün aç karnına suyu içip cevizleri yiyin. Düzenli uygulama ile etkilerini göreceksiniz.