Bu IQ testini sadece bir dahi çözebilir! Resimdeki farklı motoru 12 saniyede görebilenin IQ'su 130 çıkıyor

Optik illüzyonlu bir zeka testi olan bu görselde farklı nesneyi bulmak için jilet kadar keskin gözlere sahip olmak gerekiyor. Yalnızca dâhilerin kısa sürede çözebildiği bu optik illüzyonda farklı motoru 12 saniyede bulabilecek misiniz?

Son Güncelleme:

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. bu gibi testlerde amaç farklı nesneyi en kıs sürede ayırt etmektir. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçebileceğiniz bu testte farklı motoru bulmak için bir dahi olmak gerekiyor. Farklı motoru 12 saniyede görebilenin IQ'su 130 çıkıyor. 

Yukarıda yer alan görselde birbirinin aynısı motorlar yer alıyor. Ancak bu motorlardan biri diğerlerinden farklı. Sizlerden istenen ise farklı olan motoru 12 saniyelik süre içerisinde bulmanız. Resimdeki farklı motoru bulmak düşündüğünüzden çok daha zor olacak. Sadece bir dahi bu resimdeki farklı motoru 12 saniyede buluyor. 

IQ'su 130 ve üzerinde olanların saniyeler içerisinde çözebildiği bu testte siz ilk bakışta farklı motoru görebildiniz mi? Farklı motoru bulmak adına kendine güvenenler için süre şimdi başlıyor. 

Resimdeki farklı motoru bulamayanlar haberimizin sonraki sayfasından doğru yanıta ulaşabilirler. 

Kaynak: Haber Global TV