Brezilyalı kadın futbolcuya Gaziantep'te davul zurnalı karşılama

Kadınlar Futbol Süper Ligi'nin iddialı ekiplerinden Gaziantep ALG Spor, Brezilyalı kadın futbolcu Thays Ferrer'i kadrosuna kattı. Yeni takımıyla sözleşme imzalamak için ALG Spor kulüp binasına gelen Thays Ferrer'i taraftarlar davul, zurna ve meşalelerle karşılayarak çiçek takdim etti.

Son Güncelleme:

Kadınlar Futbol Süper Ligi'nde ligin ilk yarısını namağlup tamamlayan ve yoluna şampiyonluk hedefiyle devam eden Gaziantep ALG Spor, takımı güçlendirme çalışmaları kapsamında önemli bir transfer yaptı. Gaziantep ALG Spor, bu kapsamda 22 yaşındaki Brezilyalı kadın futbolcu Thays Emmyna Ferrer Amorim'i kadrosuna kattı. Son olarak Güney Kore ekibi Hwacheon KSPO forması giyen ve forvet mevkiinde forma terleten Thays Ferrer ile bir yıllık sözleşme imzalandı.

Gaziantep ALG Spor'un yeni transferi Brezilyalı kadın futbolcu Thays Ferrer, yeni takımıyla sözleşme imzalamak için öğle saatlerinde kulüp binasına geldi. Kulüp binası girişinde Başkan Ali Gözcü ve taraftarlar tarafından karşılanan Thays Ferrer, taraftarların davul, zurna ve meşaleli şovu karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Taraftarlar birlikte üçlü çeken Ferrer, daha sonra kendisine takdim edilen çiçekleri aldı. 

Kaynak: İHA

İzmir'in deniz kızları: "Deniz kızı" olup su altındaki güzellikleri keşfediyorlar Jandarmanın yaralı halde bulduğu şahin tedaviye alındı Nesli tükendiği düşünülüyordu! Heyecanlandıran görüntü Ege'de ortaya çıktı Görenleri "yok artık" dedirten olay! Bisiklet sürerken sucuklu yumurta yaptı Vaşağın yüzeceğini zannederek kayda geçti: Sonrasında... Sahibinin su sıcaklığını kontrol etmesi için kediyi görevlendirdiği anlar viral oldu