Boğaza kaçan balık kılçığını 1 dakikada çıkaran yöntem! Meğer çok kolaymış...

Boğaza kaçan balık kılçığını çıkarmak bazen oldukça zor olabilir, ancak bu durum artık endişe verici olmaktan çıkıyor.

Son Güncelleme:

Çünkü balık kılçığı çıkarmak için oldukça etkili bir yöntem bulunuyor. Eğer bir balık kılçığı boğazınıza kaçarsa, endişelenmenize gerek yok çünkü bu durumu hızlı ve kolay bir şekilde çözebilirsiniz.

Balık kılçığını çıkarmak için bu basit yöntemi kullanabilir ve bu tür durumlarda panik yapmanıza gerek olmadığını bilerek kendinizi rahatlatabilirsiniz. 

Balığı yaz kış fark etmeksizin tüketmek gerekiyor. Balık hafıza dostudur ve oldukça besleyicidir. Balığın en önemli faydaları arasında bağışıklık sistemini koruması ilk sırada yer alıyor. Balık aynı zamanda çocukların zeka gelişimine katkı sağlıyor, kemikleri güçlendiriyor, hücreleri onarıyor ve depresyonun zararlı etkilerini de ortadan kaldırıyor.

Şimdi sizlerle boğazınızdaki kılçıklardan kurtulmanın yollarını paylaşacağız. Ciddi bir sorun varsa ve kılçık boğazınızda 1 günden fazla kalırsa mutlaka doktora gitmelisiniz.

Boğazdaki kılçık nefes almayı kuvvetlendiriyorsa boğaza takılan herhangi bir cisimde olduğu gibi Heimlich manevrası uygulanır. Küçük ve tedavi edilemeyen kılçıklar için su içmek veya ekmek çiğnemek rahatlatıcı olabilir. Bu tür işlemler sonuç vermezse, kalın yiyecekleri yutabilirsiniz. Örneğin bir avuç leblebi yemek sizi balık kılçığından kurtaracaktır.

Patates püresi

En etkili çözüm patates püresidir. Bir patatesi hızlıca haşlayın ve ezin. Dilerseniz bu şekilde tüketebilirsiniz. Yada Patates püresi yaparak tüketerek boğazdaki kılçığın atılmasını sağlayabilirsiniz.

Veya yavaş yavaş 2 muz yiyin. Muzda sizi balık kılçığından kurtaracaktır. (Life724)

Sonraki Haber