Bir kere deneyince narı hep böyle yemek isteyeceksiniz! Kış aylarının gözde meyvesi nara tuz döküp yediğinizde sonuçlarına çok şaşıracaksınız
Sağlıklı bir meyve olan nar yüksek antioksidan içeriği ile kansere karşı koruyucu bir bariyer oluşturuyor. Sistemsel ve dönemsel hastalıklardan korunmanızı sağlayarak bağışıklığı güçlendiren sonra tuz eklediğinizde ise bambaşka bir faydası ortaya çıkıyor.
Nara tuz dökerek yediğiniz zaman bu tüketim şe yemek borunuzu ve bağırsaklarınızı temizleyen doğal bir ilaç elde etmiş oluyorsunuz. Tuzlu nar tüketmek biriken balgamın temizlenmesini sağlıyor. Aynı zamanda tuzun ağrı kesici özelliği nar ile birleştiğinde artıyor ve tuzlu nar baş ağrısı ve eklem ağrısı gibi ağrıların geçirilmesini sağlıyor.
İltihap sökücü özelliği bulunan tuzlu nar boğazda tahriş nedeni ile oluşan ağrıların geçirilmesini de sağlıyor. Tuzlu narın mucizevi faydalarından yararlanmak için günde 6-7 kaşık kadar tüketmek ise yeterli oluyor.