Bir fincan içen anında tiryakisi oluyor! Türk kahvesini böyle pişirince köpüğü saatlerce beklese bile sönmüyor

Türk kültürünün vazgeçilmezlerinden biri haline gelen Türk kahvesi hazırlaması zor bi içecektir. Doğru şekilde hazırlandığında Türk kahvesinin hem lezzeti dillere destan oluyor hem de köpüğü saatlerce dayanacak kadar bol çıkıyor.

Son Güncelleme:

Türk kültüründe yeri yadsınamaz gıdalardan biri olan Türk kahvesi hem sağlıklı hem de lezzetli bir içecektir. Yüzyıllardır severek tükettiğimiz Türk kahvesini pişirmenin kendine has bazı incelikleri vardır. Türk kahvesi doğru şekilde pişirilmezse köpüğü istenen kıvamda olmaz ve bu da kahvenin hem keyfini hem de lezzetini kaçırır. 

Türk kahvesinin tam kıvamında ve bol köpüklü olması için bazı doğal yöntemler uygulayabilirsiniz. Türk kahvesinin kıvamını ve lezzetini tutturmak için bazı pratik bilgiler ve doğal yöntemlerden yardım alabilirsiniz. İşte Türk kahvesini bol köpüklü pişirmenin püf noktası olan yöntemler: