Bir bardak içen bir daha isteyecek! Kış aylarının favorisi salebi böyle hazırladığınızda tadına doyulmuyor

Kış aylarının favori içeceği olan salep çoğu zaman hazır halde tüketilir. Salebin uzun süren hazırlığından kaçınmak isteyenler hazır alır ve içerler. Ancak bu doğal yöntemle kafelerdekinden bin kat leszetli salepler hazırlayabilirsiniz.

Son Güncelleme:

Kış aylarının yaklaşması ile birlikte yazın pek tüketilmeyen salepler yeniden popüler olmaya başladı. Salep tüketmek için çoğu zaman ise hazır halde alınır. Salebin kıvamını ve tadını aynı tutturmak ise oldukça dikkat gerektirir. Hem kıvamını hem de tadını aynı anda tutturmak bu denli zor olduğundan dışarıdan alınan salep daha çok tercih edilir.

Salep hazırlarken yemek tarifleri içerisinde yer alan püf noktası sayesinde tam kıvamında ve leziz pişmesini sağlayabilirim. Salebin tam kıvamında ve leziz pişmesi için uygulanması gerekenler ve salep hazırlanışı şu şekilde karşımıza çıkıyor: