Biber doğradıktan sonra elleri yananlara müjde! Biberin acısını alan doğal yöntem ile bir daha canınız yanmayacak

Acı biberin yemeklerde kullanılmak üzere dilimlenmesi ya da ince parçalara ayrılması için önce tohumunun çıkarılması gerekir. Ancak bibere acılık veren bu tohum el ile uzun süre temasa girdiğinde ellerde yanma hissine yol açıyor.

Son Güncelleme:

Kahvaltıda ve yemeklerde pek çok kişi tarafından tercih edilen biber lezzetli olsa da, bazı biber çeşitleri tüketilemeyecek kadar acıdır. Biberin acısı hem ellerde hem de tüketimi ile dilde adeta bir yangına neden olduğundan tüketmekten kaçınılır. Fakat biber yerken artık korkmanıza gerek kalmadı. 

Doğal yöntemlerden yardım alarak biberin acısını hafifletmek sizlerin elinde. İşte acı biberin acısını ortadan kaldırmaya yardımcı olan doğal yöntem: 

Kaynak: Haber Global TV