Beynin sınırlarını zorlayan test: Yapraklar arasında gizlenen kaplumbağayı ancak dâhiler 9 saniyede görebiliyor

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Bu gibi testlerde amaç farklı olan nesneyi en kısa sürede ayırt etmektir. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçebileceğiniz bu testlerde doğru yanıta saniyeler içinde ulaşmak için dahi olmak gerekiyor.

Son Güncelleme:

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha sizlerleyiz. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçen bu gibi testlerde amaç farklı nesneyi saniyeler içerisinde ayırt etmektir. Bu resimdeki gizli kaplumbağayı yalnızca dâhiler 9 saniyede buluyor. 

Yukarıda yer alan resimde bir sayfa dolusu yaprak görüyorsunuz. Bu yaprakların içerisinde ise gizli bir kaplumbağa var. Sizlerden istenen gizli kaplumbağayı 9 saniye içerisinde bulmanız. Ancak gizli kaplumbağayı bulmak düşündüğünüzden çok daha zor olacak. Yalnızca en zekiler gizli kaplumbağayı 9 saniyede görüyor. 

Optik illüzyonlu bir zeka testi olan bu görselde gizlenen kaplumbağayı bulmak adına kendine güvenenler için 9 saniyelik süre şimdi başlıyor. Peki siz ilk bakışta gizli kaplumbağayı görebilecek misiniz?

Resimdeki gizli kaplumbağayı 9 saniyede bulamayanlar haberimizin sonraki sayfasından doğru yanıta ulaşabilirler. 

Kaynak: Haber Global TV