Beyin yakan optik illüzyon testi: Gölette yaprakların içinde saklanan kaplumbağayı her 100 kişiden yalnızca 2'si görebiliyor!

Beyin yakan bi optik illüzyon testi ile daha karşınızdayız. Optik illüzyonlu zeka testlerinde amaç farklı nesneyi en kısa sürede ayırt etmektir. Bu gibi testler gözlem yeteneğinizi ve görsel zeka seviyenizi ölçmekte kullanılır. Peki siz ilk bakışta gizli kaplumbağayı gördünüz mü?

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Deneyen her 100 kişiden yalnızca 2'sinin doğru çözdüğü bu test ile hem gözlem yeteneğinizi hem de görsel zeka seviyenizi kolaylıkla ölçebilirsiniz. 

Göz yanılsamaları ile dolu bu görselde bir gölet manzarası görüyorsunuz. Bu göletin içerisinde gizlenmiş bir kaplumbağa var. Sizlerden istenen gizlenmiş olan kaplumbağayı 7 saniye içerisinde bulmanız. Gizli kaplumbağayı bulmak ise düşündüğünüzden çok daha zor olacak. 

Yalnızca görsel zekası çok yüksek kişilerin çözebildiği bu testte doğru yanıtı bulmak adına kendine güvenenler için süre şimdi başlıyor. Peki siz ilk bakışta gizli kaplumbağayı bulabilecek misiniz?

Resimdeki gizli kaplumbağayı bulamayanlar haberimizin sonraki sayfasından doğru yanıta ulaşabilirler. 

Kaynak: Haber Global TV