Beyin yakan IQ testi: Sadece bir dahi uzaylı kafaları arasından farklı olanı 10 saniyede buluyor

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Bu görselde yer alan uzaylı kafaları içerisinden farklı olanı ayırt etmek için bir dahi olmak gerekiyor. Deneyen her 100 kişiden 98'inin başarısız olduğu zeka bulmacasını 10 saniyede çözebilecek misiniz?

Son Güncelleme:

Optik illüzyonlu bir zeka testi ile daha karşınızdayız. Görsel zekanızı ve bilişsel yeteneklerinizi ölçeceğiniz bu testte amacınız farklı olan nesneyi mümkün olan en kısa sürede bulmak olacak. Yalnızca bir dahi resimdeki farklı uzaylı kafasını 10 saniyede buluyor. 

Yukarıdaki resimde yan yana dizilmiş uzaylı kafası görselleri bulunuyor. bu görseler içerisinden biri diğerlerinden farklı. Sizlerden istenen ise farklı olan uzaylı kafasını 10 saniyede bulmanız. Anca bu düşündüğünüzden çok daha zor olacak. Yalnızca bir dahi resimdeki farklı uzaylı kafasını 1 saniyede bulmayı başarıyor. 

Resimdeki farklı uzaylı kafasını bulmak adına kendine güveneneler için süre şimdi başlıyor. Peki ya siz ilk bakışta farklı uzaylı kafasını bulabilecek misiniz?

Resimdeki farklı uzaylı kafasını 10 saniyede bulamayanlar haberimizin sonraki sayfasından doğru yanıta ulaşabilirler.

Kaynak: Haber Global TV