Batuhan Karadeniz, TikTok canlı yayınında hediye istedi: 'Bana bunlarla gel, kesene bereket'

2017/2018 sezonunda Sakaryaspor formasını giyen Batuhan Karadeniz, son olarak Vanspor FK ile yollarını ayırmıştı. Türk futboluna damga vuran isim TikTok'ta canlı yayınlarla sevenleriyle buluşuyor.

Son Güncelleme:

2017/2018 sezonunda Sakaryaspor formasını giyen Batuhan Karadeniz 22 maçta görev yapmış ve 12 kez fileleri havalandırmayı başarmıştı.

Eskişehirspor, Beşiktaş, Trabzonspor gibi takımlarda oynayan ve son olarak Vanspor'da forma giyen 31 yaşındaki futbolcunun TikTok canlı yayınında hediye istemesi gündem oldu.

Daha önce de Knight Online oyununun yayınını yaptığı için gündeme gelen futbolcu Batuhan Karadeniz, şimdi de TikTok'ta canlı yayın açıp hediye istedi.

Kaynak: Diğer

İlk defa Afyonkarahisar'da ekilen "lenox" boy verdi: O alanın en verimli bitkisi Ege'de görsel şölen: Halk arasında "Allı Turna" olarak biliniyor Antalya'da düğünde şaşırtan ‘mezar taşı’ şakası Ayıyı görüntülemek için peşine düştü, yuvasında görüntülemeyi başardı Birbirine sarılarak dans eden gençlerin yerin dibine girdiği anlar Su altından ilginç görüntüler: Müren balığı ile karides...