Balığı böyle pişiren yemeden çöpe atsın! Balığı bu şekilde pişirince o kadar sağlıksız oluyor ki direkt çöpe atmak bile daha yararlı

Sağlık ve lezzetli bir besin olan balığın kış aylarında tezgahlardaki yerini alması ile birlikte çeşit çeşit balık yemekleri de yeniden popüler hale geldi. Farklı pişirme teknikleri ile hazırlanan balığın belirl ibir tüketimi ise sağlığa ciddi zararlar veriyor.

Son Güncelleme:

Sağlıklı bir yaşama adım atmanın sırlarından biri olan omega-3 yağ asitleri balığın içerisinde bolca bulunmaktadır. Balıktaki omega-3 sayesinde vücudumuzda toksin atımı gerçekleşir. Zihni açan ve kilo kontrolü de sağlayan omge-3 yağ asidini yüksek miktarda barındıran başlıkların tüketilmesi ile birlikte pek çok sağlıklı faydayı açığa çıkarır. 

Fakat öte yandan balık bilinçsiz şekilde tüketildiğinde ise faydalarından yararlanmak sadece bir hayal oluyor. Balığı bu şekilde tüketmenin zararları oldukça fazla. Balık yerken faydalarından yararlanabilmek için sakın bu şekilde pişirmeyin. İşte balığın en sağlıksız hali: