Baba Vanga'nın 2022 için ortaya attığı bir kehaneti daha gerçek oldu

1996 yılında yaşama veda etmesine rağmen o dönemde yaptığı açıklama ve kehanetler halen tartışılan ve "Balkanların Nostradamusu" lakabıyla anılan Baba Vanga gündemden düşmüyor. Baba Vanga'nın 2022 yılı için ortaya attığı bir iddia daha gerçek oldu.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Geçmişte ABD'nin eski başkanlarından Barack Obama'nın seçileceğini, Prenses Diana'nın yaşamını yitireceğini ve 11 Eylül saldırılarını bilen Baba Vanga bu yıl Dünya'nın bazı bölgelerinde sel felaketi yaşanacağını açıklamıştı.

Yaptığı açıklamaları yorumlayan uzmanlar, Baba Vanga’nın 2022 yılı için bazı kehanetlerde bulunduğunu söylerken bunları da sıralamıştı. Baba Vanga’nın 2022 yılı için 6 öngörüsü bulunduğunu iddia eden uzmanlara göre bir kehanet daha gerçek oldu.

ŞU ANA KADAR 2 KEHANET GERÇEK OLDU

Bu yıl Hint Okyanusu’ndaki ülkelerde deprem, tsunami ve sel felaketlerinin meydana geleceğini önceden bilen Baba Vanga’nın bu öngörüsü gerçek oldu. Baba Vanga’nın açıklamalarını yorumlayan uzmanların dediği oldu ve geçen aylarda birçok Asya ülkesinde sel felaketi meydana geldi.

Baba Vanga’nın “tutan” bir diğer öngörüsü ise içme suyu krizi oldu. Baba Vanga’nın açıklamalarını yorumlayan birçok şehirde içme suyu sıkıntısı yaşanacağını dile getirirken, bu da Avrupa ülkelerinde gerçek oldu. Kuraklık, aşırı nüfus ve küresel ısınmayla birlikte İspanya ve İtalya su kriziyle karşı karşıya kaldı.

İŞTE GERÇEKLEŞEN ÜÇÜNCÜ KEHANET

Baba Vanga’nın 2022 yılı için gerçek olan üçüncü kehaneti ise uluslararası kamuoyunun gündemine bilimsel bir araştırma ile geldi.

Kaynak: Haber Global TV