Aşure nasıl yapılır? Ustasından püf noktalar

Muharrem ayı ile birlikte aşureler kaynamaya başladı. Aşure yapımı titizlik gerektiriyor. Kıvamı ve tadı tutturmak için her aşama çok önemli. İşte ustasından aşure tarifi.

Son Güncelleme:

Muharrem ayının 10. günüyle birlikte aşureler pişirilmeye başlandı. Aşure de fasulyeden yarmaya kuru üzümden incire kadar pek çok malzeme bulunuyor. Peki aşure nasıl yapılıyor? Püf noktaları neler? Haber Global ekibi konuğu Şef Osman Sunal ile aşurenin inceliklerini gösterdi.

Kaynak: Haber Global TV

Diyarbakır’da dağ keçileri görüntülendi Eşinin kumbaraya atacağı kağıt paraları yıkayan kadın: "Paraları yıkarım ki..." Bolu'da yaban hayatı fotokapanlarda Yavru köpekler bir geldi pir geldi: Sürpriz yumurtadan çıkar gibi çıktılar Aslanların nefes kesen beslenme testi Çekmeköy'deki hayvan rehabilitasyon merkezi hafta sonu yoğundu