Astroloji: Haftalık burç yorumları (26 Ağustos - 1 Eylül 2019)

Bu hafta gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 26 Ağustos - 1 Eylül haftası burç yorumlarında...

Son Güncelleme:

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Bu hafta ailenizle ilgili birtakım girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Ailenize zaman ayırmak için hem sosyal hem de iş hayatınızı ikinci plana atabilirsiniz. 30 Ağustos'ta Başak burcunda gerçekleşecek Yeni Ay'ın etkisiyle kariyerinizde olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Yakınlarınızla sık sık iletişime geçmek isteyebileceğiniz bir haftadasınız. Hafta ortasına doğru ilişkinizi bir adım ileri götürecek kararlar verebilirsiniz. Sanatsal konularda kendinizi daha net ifade edebilir, başarılı girişimlerde bulunabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Bu hafta maddi konularda gelgitler yaşayabilirsiniz. Tüm enerjinizi yaşam alanınızı düzenlemek için ayırabilirsiniz. Perşembe gününden sonra yakınlarınızla birlikte yapacağınız aktivitelere odaklanmak isteyebilirsiniz. Cuma günü yaşanacak Yeni Ay ile birlikte aile hayatınız ve evlilik planlarınız gündeminizde yer alabilir.  

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ)

Pazartesi ve salı günü ayın Yengeç burcunda bulunması nedeniyle ani duygusal değişimler yaşayabilirsiniz. Perşembe gününden sonra sık sık yakın çevrenizle bir araya gelmek isteyebilirsiniz. Bu hafta kariyer hayatınıza dair atacağınız yeni adımlar olumlu sonuçlanabilir. Bir süredir partnerinizle iletişim kurmakta zorlanıyorsanız, bu hafta aranızdaki buzları eritebilir, hafta sonu birlikte aktivitelere katılabilirsiniz.   

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Hafta boyunca geçmişi sık sık hatırlayabilir ve özlem duyabilirsiniz. Ayın Yengeç burcunda bulunması nedeniyle hafta başında geri planda durmayı, kapalı ortamlarda vakit geçirmeyi isteyebilirsiniz. Hafta ortasından itibaren şansın sizden yana olduğunu hissedeceğiniz gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu hafta itibarıyla yatırımlarınızı geliştirme fırsatı bulacaksınız.  

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Bu hafta bir süredir aklınızda olan planları çevrenizle paylaşmak için adım atabilirsiniz. Hafta başında farklı ortamlarda bulunup çevrenizi etkileyebilirsiniz. Bu hafta burcunuza geçecek olan Venüs, hoşlandığınız kişinin ilgisini kolayca çekmenize yardımcı olabilir. Perşembe günü yaşanacak Yeni Ay ise geleceğe dair umutlarınızın yeşermesini sağlayabilir.

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM) 

Bu hafta iş arkadaşlarınızdan göreceğiniz destek sayesinde başarılı projelere imza atabilirsiniz. Kabalık ortamlarda bulunmak yerine doğa yürüyüşleri yapmayı ve yalnız kalmayı isteyebilirsiniz. Hafta boyunca uyku düzeninize dikkat etmeli, sağlığınızı ihmal etmemelisiniz.

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)

30 Ağustos’ta gerçekleşecek Yeni Ay sosyal hayatınızı hareketlendirebilir. Arkadaşlarınızla keyifli saatler geçirmek için plan yapabilirsiniz. Venüs'ün Başak burcundaki konumu, aşk hayatınızın hareketlenmesini, yeni bir aşka yelken açmanızı sağlayabilir. 

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Cuma günü yaşanacak Yeni Ay sayesinde patronunuzu veya müdürünüzü etkileyebilir, beklediğiniz terfiyi alabilirsiniz. Yurt dışına yerleşmeyi planlıyorsanız, resmi işlemlere bu hafta başlamanız ideal olacaktır. 

YÜKSELEK OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Bu hafta partnerinize daha fazla zaman ayırmak veya arkadaşlarınızla çeşitli aktivitelere katılmak isteyebilirsiniz. 30 Ağustos'taki Yeni Ay ile birlikte uzak ülkelere seyahat etmeye karar verebilir ya da eğitiminizle ilgili yeni adımlar atmak isteyebilirsiniz. Ayrıca Yeni Ay sayesinde aşk ve sosyal hayatınızda olduğu gibi maddi konularda da gökyüzü tarafından desteklendiğinizi hissedeceksiniz.

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Bu hafta beslenme düzeninizden kaynaklanan sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Tüm hafta boyunca sağlığınıza özen göstermenizde fayda var. Haftanın ikinci yarısından sonra ise özel hayatınıza daha çok önem vermek isteyebilirsiniz. Spiritüel anlamda kendinizi geliştirmek için de çok uygun bir haftadasınız.

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Hafta ilk yarısında eğlenceli ortamlarda bulunabilir, keyfinizi yerine getirecek olaylar yaşayabilirsiniz. Perşembe gününden sonra günlük işlerinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Hafta sonu ilişkinizdeki sorunları kolayca çözüme kavuşturabilirsiniz. Platonik bir aşkınız varsa onunla duygularınızı paylaşmak da isteyebilirsiniz. Sizin için yeni bir ilişkinin tam zamanı!

Sonraki Haber