Astroloji: Günlük burç yorumları (29 Kasım 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 29 Kasım günlük burç yorumlarında...

Son Güncelleme:

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 29 Kasım günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 29 Kasım günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Bugün üstleneceğiniz sorumlulukları yerine getirmekte zorlanmayacak, liderlik vasfınızı gösterebileceksiniz. Ekonomik konularda kendinize olan güveniniz artabilir. Ancak günün sonunda içsel olarak kendinizi yalnız hissedebilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Bugün partnerinize güven veren tavırlar sergileyerek ilişkinizi bir adım daha ileri götürebilirsiniz. Akşam saatlerine doğru karşınızdaki insanlara karşı daha hassas olmanızda fayda var. 

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Bugün maddi konulara zihninizi yorabilir, finansal sorunlara görev bilinciyle yaklaşabilirsiniz. Elinizdeki kaynakları daha iyi değerlendirecek olanaklar bulmaya çalışabilir ve bütçeniz üzerinde durabilirsiniz. 

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ)

Partnerinizle ilgili konularda harekete geçerek pozitif sonuçlar alacağınız bir gündesiniz. Günün ilerleyen saatlerinde oluşabilecek karamsar duygulara ise dikkat etmelisiniz, zira baskı altında hissedebilirsiniz. 

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Sorumlu olduğunuz işlerin artmasıyla sevdiklerinizden destek almanız gerektiğini fark edebilirsiniz. Ertelediğiniz işleri düzenleyebilir, bazı pürüzleri ortadan kaldırabilirsiniz. Akşamüzeri oluşabilecek negatif duyguların sizi engellemesine izin vermemelisiniz.

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Bugün aşk hayatınızda bir hareketlenme söz konusu olabilir. Uzaklardan gelebilecek bir kişiyle yeni bir ilişkiye başlayabilir veya sevdiğiniz kişiyle seyahat etme şansı bulabilirsiniz. Gün içinde yaratıcılığınızı kullandığınız işlerde hedefinizi yakalayabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM) 

Finansal alanda şans yakalayabileceğiniz ve destek görebileceğiniz enerjiler güne damgasını vurabilir. Sorumluluklarınızla ilgili olarak yeni koşullar ortaya çıkabilir. 

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)

Gün içinde yaratıcılığınızla ilgili yaptığınız işlerde yeni fırsatlar yakalayabilir ve kendinize yeni bir yapılacaklar listesi oluşturabilirsiniz. Bugün atacağınız adımlar sayesinde ailenizin güvenini de sağlamanız da mümkün. 

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Bugün birlikte çalıştığınız insanların karşınıza çıkardığı fırsatları yakalayabilir ve kazanca çevirebilirsiniz. Akşamüzeri kişisel yeteneklerinizi sorgulatan durumlara karşı temkinli olmalı, enerjinizi yüksek tutmaya bakmalısınız. 

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Birçok gezegenin burcunuzdaki iş birliği, daha fazla hedef odaklı olmanıza, çıkarlarınızı gözetmenize, görev ve sorumluluklarınızı tam anlamıyla yerine getirmenize fırsat veriyor. Bu konumu avantaja çevirmeli, sürüncemede kalan işlerinize yönelmelisiniz. 

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Bugün çevrenizden kendinizi izole etmek ve ruhsal olarak kendinizi dinginleştirmeye özen gösterebilirsiniz. Kimi zaman karamsar duygulara kapılıp hayattan keyif almayı unutabilirsiniz. Duygularınıza değil, hedeflerinize yönelmelisiniz.

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Bugün sosyal içerikli konulara görev bilinciyle yaklaşabilir, üzerinize düşen sorumluluklara karşı sağduyulu olabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise büyük işlere atılmamaya özen göstermelisiniz. 

Sonraki Haber