Astroloji: Günlük burç yorumları (24 Aralık 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 24 Aralık günlük burç yorumlarında...

Son Güncelleme:

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 24 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 24 Aralık günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Bugün ailenizden gelecek maddi destekle biraz da olsa rahatlayabilirsiniz. Uğraştığınız işlerde kişisel yeteneklerinizi ortaya koyup öne çıkabilirsiniz. 

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Günün ilk saatlerinde iletişimden kaynaklı aksaklıklara karşı dikkatli olmalısınız. Akşam saatlerinde, uzun bir süreden beri ihmal ettiğiniz ailenizle vakit geçirerek keyiflenebilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Ay bugün Yay burcunda hareket ediyor. Gökyüzünün bu konumu ikili ilişkilerinizde sizi destekleyecek. Gün boyunca iç sesiniz size rehberlik edip doğru kararlar vermenizi sağlayacak.

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) 

Bugün duygularınız ön planda olacak. Mutluluk çok yakınınızda… Öğleden sonra kendinizi sabırsız hissetseniz de, çalışma koşullarınızdan memnun olacaksınız.  

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Romantik bir gündesiniz. Kariyerinizle ilgili sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir. Detaylı bir programla işlerinizi yoluna koyacaksınız.

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Bugün keyif aldığınız şeylerle uğraşabilirsiniz. Akşam saatlerinde, eski ilişkilerinizden alacağınız bir haberle üzülebilirsiniz. Artık, geçmişi geride bırakmanızın zamanı geldi.

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Bugün olumlu enerjiler altındasınız. Romantik tavırlarınızla dikkat çekebilir, partnerinize sürpriz yapmak isteyebilirsiniz. Keyif aldığınız şeyler için harcama yapabilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)  

Finansal alanlarda iyimser bir tavırdasınız. Bu durum, aşırı harcama yapmanıza neden olabilir, aman dikkat! Akşam saatlerinde, duygularınıza teslim olup mantıklı davranmaktan uzaklaşabilirsiniz.  

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Ay’ın burcunuzda hareket etmesi çevrenize ve olaylara pozitif yaklaşmanızı sağlayacak. Bugün partnerinize zaman ayırıp ilişkinizi bir adım daha ileri götürebilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Bugün agresif tutumlar sergileyebilirsiniz. Neyse ki çevrenizin desteği sayesinde kalıcı problemler yaşamayacaksınız. Gün içinde arkadaşlarınızla yapacağınız aktiviteler size iyi gelecektir. 

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Bugün sempatik tavırlarınızla çevrenize neşe saçacaksınız. Maddi konularda kemerlerinizi bir süre daha sıkmanız gerekecek. Harcama yapmadan önce iki kere düşünmeniz gerekiyor. 

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Bugün kendinizi oldukça romantik ve hassas hissedebilirsiniz. Çevrenize karşı sergileyeceğiniz kibar ve nazik tavrınız, ilişkilerinizdeki başarı oranını artıracak. 


Sonraki Haber