Astroloji: Günlük burç yorumları (23 Aralık 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 23 Aralık günlük burç yorumlarında...

Son Güncelleme:

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 23 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 23 Aralık günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Haftanın ilk günü akademik konular gündeminize gelebilir. Maddi konularla ilgili yapılanmaya gitmek isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde, kendinizi duygusal hissedebilirsiniz. 

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Bugün yeni eğitimlere katılabilirsiniz. Gün içinde küçük kazalar yaşayabilirsiniz, dikkatli olmanızda fayda var. Partnerinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir.

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Haftanın ilk gününde hiç beklemediğiniz bir yerden para kazanabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili bazı konularda yaşayacağınız problemler keyfinizi kaçırabilir. Bulunduğunuz çevreyi ve durumu kabullenmelisiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) 

Haftanın ilk gününde kişisel yeteneklerinizi kullanıp öne çıkabilirsiniz. Gün içinde hayatınızdaki otorite figürlerinden alacağınız destekler ile keyfiniz yerine gelecek. 

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Bugün aile büyüklerinizi ilgilendiren konuları ihmal etmemeye özen gösterin. İç sesinizi dinleyerek birçok konunun üstesinden geleceksiniz.   

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Yoğun ve hareketli bir gün sizi bekliyor. Küçük kazalara karşı dikkatli olmalısınız. İşiniz ile ilgili bazı konularda kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. 

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Bugün uzun zamandır üzerinde çalıştığınız projeleri tamamlayabilirsiniz. Planlamadığınız kısa yolculuklara çıkabilirsiniz. Akşam saatlerinde, kontrolünüzü kaybetmemeye çalışın. 

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)  

Haftanın ilk gününde sosyal konular gündeminizi oluşturabilir. Bilmediğiniz konular yüzünden zor durumlar yaşayabilirsiniz. Maddi durumunuzla ilgili olumlu bir hareketlenme meydana gelebilir.

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Yabancılarla ilişkilerinizde pozitif gelişmelere adım atabilirsiniz. İş yerinde olabilecek kazalara karşı dikkatli olmalısınız. Öğleden sonra ruhsal dalgalanmalar yaşayabilirsiniz. 

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Hayatınıza yeni bir sayfa açmak için heyecan duyduğunuz bir gündesiniz. Partnerinizle seyahate çıkmak için planlar yapabilirsiniz. Gündelik kazalara karşı dikkatli olun!

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Duygusal konularda kendinizi sınırlandırılmış hissedebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Hiç görmediğiniz yerlere seyahat etmek için plan yapabilirsiniz. 

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Haftanın ilk gününe önemli bir başarıya imza atarak başlayabilirsiniz. Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıp yaşayabilirsiniz. Ailenizle zaman geçirmek size iyi gelecektir.

Sonraki Haber