Astroloji: Günlük burç yorumları (21 Aralık 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 21 Aralık günlük burç yorumlarında...

Son Güncelleme:

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 21 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 21 Aralık günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Gün boyunca duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz. İş hayatınızdaki yoğunluğun sosyal hayatınızı sınırlandırması sizi yoruyor! Bugün duygusal kargaşalar yaşamamak için sakin ortamları tercih etmelisiniz.

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Bugün arkadaşlarınızla yapacağınız sosyal aktiviteler keyfinizi yerine getirecek. Partnerinizle tarafından hayal kırıklığına uğradığınızı düşünüp ilişkinize ara vermeyi düşünebilirsiniz. Sakin kalmanızda fayda var.

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Ay bugün Terazi burcundan Akrep burcuna geçeceği için kendinizi fazlasıyla duygusal hissedebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) 

Güne başlamakta zorlanabilirsiniz. Ailenizden alacağınız destekle keyfiniz yerine gelebilir. Akşam saatlerinde, ikili ilişkilerde zorluk ve gerginlikler yaşayabilirsiniz. 

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Bugün kadınlarla olan ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilirsiniz. Ay ile Venüs karesi etkinleşeceği için pozitif enerjiler altındasınız fakat kişisel bakım yaptırmak istiyorsanız ertelemenizde fayda var.

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Günün ilk saatlerinde ailenize karşı kavgacı bir tavır sergilememeye özen göstermelisiniz. Akşam saatlerinde, sürekli bir değişiklik ve heyecan arayışında olabilirsiniz. 

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Partnerinizin ilgisizliğinden şikayetçisiniz. Bu aralar yeni birine aşık olabilirsiniz. Venüs ile Ay'ın karşıt açısının etkinleşeceği akşam saatlerinde abartılı tepkiler verebilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)  

Bugün Ay burç değiştirdiği için dengesiz enerjiler altında olabilirsiniz. Ay'ın Plüton ile yapacağı kare açının etkinleşmesiyle agresif tavırlar sergilemeye açık olabilirsiniz. Dikkatli olun!

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK

Saat 14:45 ile 15:57 arasında Ay boşlukta olacak, bu saatlerde yeni bir işe başlamamalısınız. Akşam saatlerinde gökyüzündeki olumlu açılar sayesinde hoşgörü ve fedakarlığınız artırıyor.

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Bugün partneriniz bazı tavırlarınızdan rahatsız olup size tepki gösterebilir. Çevrenizdekilerin huzursuzlukları sizin de ruh halinizi etkileyebilir. Daha kontrollü olmanız gerekiyor.

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

İşinizle ilgili konular öğleden sonra hız ve önem kazanacak. Bugün yeni bir ilişkiye başlamanız mümkün. Ailenizin yardımıyla birçok şeyin üstesinden geleceksiniz. 

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Bugün denge sağlamakta zorlanabilirsiniz. Uzaklardan alacağınız bazı haberler keyfinizi kaçırabilir. Akşam saatlerinde daha iyimser bir tavırda olabilirsiniz.


Sonraki Haber