Astroloji: Günlük burç yorumları (12 Aralık 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 12 Aralık günlük burç yorumlarında...

Son Güncelleme:

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 12 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 12 Aralık günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Bugün finansal konularda bir dönüm noktası yaşayabilirsiniz. Bu durum, sizin için duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşturabilir. Yeni iş teklifleriyle karşılaşabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Partnerinizle ilgili konular gündeminize taşınabilir. Bugün yapacağınız anlaşma ve sözleşmelerde titiz davranmalısınız. Gün içinde yaşayabileceğiniz kazalara karşı dikkatli olun.

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Bugün keyfinizi yerine getirecek haberler alabilirsiniz. Sorumluluklarınızla ilgileneceğiniz bir gündesiniz. Uğraştığınız işlerinizi tamamlama emin adımlar atabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) 

Bugün maddi konularla ilgili yeni planlar yapabilirsiniz. Gün içinde üstlerinizden destek görebilirsiniz. İş yerinizdeki çözüm odaklı tavrınız dikkat çekebilir.

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Kazalara dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. Ailevi konuları ihmal etmemeye özen gösterin. Bugün gizli düşmanlar edinmemek için iç sesinizi dinleyin.

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Yoğun ve hareketli bir gün sizi bekliyor. Bu aralar biraz dikkat, küçük kazalar sizi üzmesin. Kariyerinizle ilgili sıkışmalar moralinizi bozabilir.

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Bugün yarım kalmış işlerinizi tamamlayabilirsiniz.  Bu aralar ihmal ettiğiniz aşk hayatınızı renklendirmek için bol bol sosyal aktiviteye katılmalısınız.

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)

Bugün iş hayatınızda alacağınız destekler sizi rahatlatabilir. Akışta kalmaya özen gösterin. Artık kaygılanmanıza gerek yok!

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Bu aralar ailenizi ihmal etmiş olabilirsiniz. Eski günlere ve geçmişe kısa bir yolculuk iyi gelebilir. Aşk, her an kapınızı çalabilir, ayaklarınız yerden kesilebilir.

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Yabancılarla ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni ufuklara açılmak için heyecan duyduğunuz bir gündesiniz. Yolculuklara çıkmak için planlar yapabilirsiniz. 

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Kendinizi çok yalnız hissediyor olabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz, gündelik kazalar olabilir. Aşk hayatınızı düzene sokabileceğiniz bir gündesiniz.

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Bugün uğraştığınız işlerde yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Güzel şeyler için harcama yapmaktan çekinmeyeceksiniz. Aşk hayatınız renkleniyor.

Sonraki Haber