Astrolog Dinçer Güner 9 Ekim'e kadar sürecek diyerek müjdeledi: Uzatmalı yaz aşkları dönemi başladı

İşte ünlü astrolog Dinçer Güner'in "Yaz aşkları dönemi başlıyor - Her ne kadar yaz henüz gelmese de..." başlıklı bugünkü astroloji yorumu;

Bugün itibari ile Venüs Aslan burcuna geçiş yapacak ve ileri -geri hareketi derken 9 Ekim'e kadar seyahat edecek. Venüs'ün Aslan burcunda geçişi, romantik ilişkilerde canlılık ve coşku getirebilir. Kendinizi daha cazip ve karizmatik hissedebilirsiniz. İlişkilerde daha tutkulu, cömert ve özgüvenli bir tutum sergileyebilirsiniz.

Ayrıca, sosyal etkinliklerde daha aktif olabilir ve yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Venüs Aslan burcunda olduğu zaman, ilişkilerde kimin daha değerli, kimin daha önemli olduğu kaygısı veya tartışmaları ön plana çıkabilir veya ego-gurur yüzünden ilişkiler zarara uğrayabilir. Ama tabii bu olası en kötü senaryo aslında. Bu dönem ilişkilerde eğlenceli, hareketli, dinamik bir dönem başlıyor.

TUTKULU, HEYECANLI AMA KIRILGAN

Aslında tam da “Yaz aşkları” döneminin başlangıcı diyebiliriz bir nevi. Belki kısa ama hızlı gelişen, tutkulu, heyecanlı ama çabuk kırılgan. Bu dönem kendimize ve sevdiklerimize daha gösterişli ve pahalı hediyeler almaya eğilimli oluruz.

İkili ilişkilerde daha yönetken olabileceğimiz gibi, isteklerimizi yaptırmak için her yolu deneyebiliriz. Kendimizi daha değerli ve merkezde hissetmek isteyeceğiz. Sevgi ve aşk konusunda egolarımız ne kadar okşanırsa o kadar mutlu olacağız. İlişkilerin atmosferinde genel olarak eğlence hâkim olacaktır.

İlişkilerinizde rutini kırmak, eğlenceli aktiviteler bulmak, daha fazla gülmek, eğlenmek için bol bol fırsatlarımız olacak. Bu dönemde yaratıcılığınızın ve sanatsal yeteneklerinizin ön plana çıkması muhtemeldir.

KENDİNİZİ ÖDÜLLENDİRME ZAMANI

Sanatsal projelerde, müzik, dans, tiyatro gibi alanlarda kendinizi ifade etmek için harika bir fırsat olabilir. İçsel gücünüzü ve yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz bir dönemdir. Kendine iyi bakma, kendine değer verme ve özdeğer duygusunu artırma konularında size destek olabilir. Kendinizi sevme, kendinizi ödüllendirme ve kişisel ihtiyaçlarınıza odaklanma zamanıdır.

Bu dönemde lüks, keyif ve zevk almak daha cazip hale gelebilir. Kendinizi şımartmak için ekstra çaba sarf edebilirsiniz. Ancak, aşırıya kaçmadan maddi dengeyi korumaya dikkat etmek önemlidir. (Dolar 21 Tl) Bu dönem özellikle Aslan, Kova, Koç ve yükselen burcu bu olanlar için aşkta şanslı zaman dilimi diyebiliriz :)

Kaynak: Haber Global TV