Aşevinde Ramazan yoğunluğu... Hazırlık iftardan 12 saat önce başlıyor

11 ayın sultanı Ramazan'la birlikte aşevlerinde yoğunluk arttı. Dev kazanlarda pişirilen yemekler iftar saatinde sıcak şekilde servis ediliyor ancak kazan kazan yemek pişirmek kolay olmuyır. Öyle ki hazırlık süreci 11 saati buluyor.

Son Güncelleme:

Haber Global muhabiri Emre Timur'un haberine göre, dev kazanların kaynadığı aşevlerinden biri olan Üsküdar Belediyesi Aşevi'nde hazırlıklar iftardan 12 saat önce başlıyor.

Günün ilk ışıklarıyla birlikte kazanların altındaki ateş yakılıyor. Aşevinde ölçek evlerde pişen yemekten çok farklı. Teneke teneke yağ, kilo kilo malzemeyle birleşiyor. Aşevinde her gün 20 bin kişilik yemek çıkarılıyor.



Kaynak: Haber Global TV

Antalya'da çifte gökkuşağı sürprizi Mersin'de bitkin düşen atmacaya itfaiyeciler sahip çıktı Aç kalan kızıl tilkiye küp şekerli besleme Denizli'deki kayak merkezinde zumba etkinliği Soğukta aç kalan güvercinlerin yardımına yetiştiler Leylekler bu yıl da Iğdır'da kaldı