Aşevinde Ramazan yoğunluğu... Hazırlık iftardan 12 saat önce başlıyor

11 ayın sultanı Ramazan'la birlikte aşevlerinde yoğunluk arttı. Dev kazanlarda pişirilen yemekler iftar saatinde sıcak şekilde servis ediliyor ancak kazan kazan yemek pişirmek kolay olmuyır. Öyle ki hazırlık süreci 11 saati buluyor.

Son Güncelleme:

Haber Global muhabiri Emre Timur'un haberine göre, dev kazanların kaynadığı aşevlerinden biri olan Üsküdar Belediyesi Aşevi'nde hazırlıklar iftardan 12 saat önce başlıyor.

Günün ilk ışıklarıyla birlikte kazanların altındaki ateş yakılıyor. Aşevinde ölçek evlerde pişen yemekten çok farklı. Teneke teneke yağ, kilo kilo malzemeyle birleşiyor. Aşevinde her gün 20 bin kişilik yemek çıkarılıyor.



Kaynak: Haber Global TV

İlk defa Afyonkarahisar'da ekilen "lenox" boy verdi: O alanın en verimli bitkisi Ege'de görsel şölen: Halk arasında "Allı Turna" olarak biliniyor Antalya'da düğünde şaşırtan ‘mezar taşı’ şakası Ayıyı görüntülemek için peşine düştü, yuvasında görüntülemeyi başardı Birbirine sarılarak dans eden gençlerin yerin dibine girdiği anlar Su altından ilginç görüntüler: Müren balığı ile karides...