Artvin'de fare ile oynayan köpeğin neşesi kamerada

Artvin’in Arhavi ilçesinde, cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde bir sokak köpeğinin fare ile oyunu görenleri şaşkına çevirdi.

Son Güncelleme:

Arhavi ilçenin Boğaziçi mahallesinde sokak köpeği caddenin ortasında fare ile yaptığı oyunlar ilginç görüntüler oluşturdu. Kedinin oynadığı gibi fare ile oynayan köpek vatandaşları da şaşkına çevirdi. Sokak ortasında farenin etrafında koşan köpek, fareyi bir an olsun rahat bırakmadı. Farenin kaçmasına izin vermeyen köpek dakikalarca farenin başında havladı. Patisi ile fareyi tutmaya çalışan köpek ile farenin oyunu saatlerce sürdü. 

Kaynak: İHA

Bir sonraki çiftleşme dönemine hazırlanan geyiğin yaptıkları izlenme rekoru kırdı Fenerbahçeli yıldızların tavla eğlencesi: Yenildiği gibi kaçtığı anlar güldürdü Ağrılı minik taraftarın bordo mavi sevgisine Trabzonspor da kayıtsız kalmadı İstanbul yoğunluğundan sıkılıp mesleklerinden vazgeçtiler, memleketlerinde üretime başladılar Slovakya'da geleneksel ahşap sal turları başladı Artvin’de yılanların çiftleşme dansı kameralara yakalandı