Arka bahçedeki mantık hatasını sadece IQ'su yüksek olanlar 15 saniyede buluyor

Bu eğlenceli bulmacada, arka bahçe resminin içinde saklı olan mantık hatasını bulmaya çalışın. Hatayı 15 Saniyede tespit edebilir misiniz?

Son Güncelleme:

Resimde mantık dışı bir durum var. Görseldeki mantık hatasını 15 saniyede bulabilir misiniz?

Bu zekâ oyunu, eğlenceli oyunlar ve bulmacalar oynamaktan hoşlananlar için. Zekâ oyunları, basit bir bilmeceyi veya bulmacayı daha ilginç hale getirir, çünkü yaratıcı düşünmeyle çözülür. Bu bilmeceleri çözerken sorunu biraz daha farklı analiz etmeniz gerekiyor. 

Yukarıdaki görselde bir arka bahçenin bahçesinde gizlenen hatayı fark etmeniz gerekiyor. Resimde küçük bir bahçenin ekildiği bir evin arka bahçesini görüyorsunuz. Bahçenin yakınında bir sulama kabı, saksılar ve bir el arabası var. Cevap oldukça basit ama yanıltıcı olduğundan soruyu cevaplamadan önce görsele dikkatlice bakmanız gerekmektedir. 

Bir ipucu verelim: Bahçede saklanan ekipmanlara dikkatlice bakın

Bulmaca, meraklılarını arka bahçe resmindeki hatayı bulmaya zorluyor. Şimdi 15 saniyenizi ayırın ve size yanlış gelen bir şey olup olmadığını görmeye çalışın. İlk başta, düşündüğünüzden daha küçük bir ayrıntı olduğu için muhtemelen hatayı hemen fark etmeyeceksiniz. Ancak birkaç saniye sonra sorulan sorudaki hatayı bulacaksınız.

 İŞTE YANIT

Resimdeki mantık hatası sulama kabının delikli olmamasıdır. Delikleri olmadan sulama yapılamaz.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber