Arıların genetiğiyle oynadılar! 50 derece sıcakta bal yapıyorlar

Birleşik Arap Emirlikleri'nde arılar sıcak havada da yaşasın, bal yapabilsinler diye genetikleriyle oynadılar. Türkiye'de ise kovanlar hava ısındıkça serin yerlere taşınıyor. Uzmanlara göre arının genetiği değişince balın tadı değişmez. Ancak yine de temkinli yaklaşmakta fayda var.

Son Güncelleme:

Haber Global muhabiri Emre Batuhan Topal'ın haberine göre, sıcaklığın çok daha yüksek olduğu havalandırmaların çaresiz kaldığı Birleşik Arap Emirlikleri'nde 45-50 derece sıcaklıklarda bal yapabilen arılar geliştirildi.

Kaynak: Haber Global TV

İlk defa Afyonkarahisar'da ekilen "lenox" boy verdi: O alanın en verimli bitkisi Ege'de görsel şölen: Halk arasında "Allı Turna" olarak biliniyor Antalya'da düğünde şaşırtan ‘mezar taşı’ şakası Ayıyı görüntülemek için peşine düştü, yuvasında görüntülemeyi başardı Birbirine sarılarak dans eden gençlerin yerin dibine girdiği anlar Su altından ilginç görüntüler: Müren balığı ile karides...