Arıların genetiğiyle oynadılar! 50 derece sıcakta bal yapıyorlar

Birleşik Arap Emirlikleri'nde arılar sıcak havada da yaşasın, bal yapabilsinler diye genetikleriyle oynadılar. Türkiye'de ise kovanlar hava ısındıkça serin yerlere taşınıyor. Uzmanlara göre arının genetiği değişince balın tadı değişmez. Ancak yine de temkinli yaklaşmakta fayda var.

Son Güncelleme:

Haber Global muhabiri Emre Batuhan Topal'ın haberine göre, sıcaklığın çok daha yüksek olduğu havalandırmaların çaresiz kaldığı Birleşik Arap Emirlikleri'nde 45-50 derece sıcaklıklarda bal yapabilen arılar geliştirildi.

Kaynak: Haber Global TV

Diyarbakır’da dağ keçileri görüntülendi Eşinin kumbaraya atacağı kağıt paraları yıkayan kadın: "Paraları yıkarım ki..." Bolu'da yaban hayatı fotokapanlarda Yavru köpekler bir geldi pir geldi: Sürpriz yumurtadan çıkar gibi çıktılar Aslanların nefes kesen beslenme testi Çekmeköy'deki hayvan rehabilitasyon merkezi hafta sonu yoğundu