Araçlarına toz kondurmuyor, ayakkabısını çıkarıp öyle sürüyor

Antalya'da yaşayan Abdullah Şimşek 94 ve 93 model Doğan SLX otomobil koleksiyonlarına gözü gibi bakıyor. Ayakkabısını dahi çıkararak içine giriyor.

Son Güncelleme:

Antalya’da fabrikadan çıktığı haliyle satın aldığı kilometresi düşük 1993 ve 1994 model Doğan SLX otomobil koleksiyonuna 35 bin kilometrede 1993 model bir araç daha ekleyen Abdullah Şimşek’in araba sevdası görenlerin ağzını açık bırakıyor.

Aracına toz kondurmayan, ayakkabıyla araçlarına binmeyen ve üstüne örttüğü brandaları da öperek açan Şimşek, bu tutkusunun eşiyle arasında kıskançlığa yol açtığını belirterek, “Eşim kıskansa neye yarar ki, benim için bu araba çok önemli. Hanım bulursun ama bu arabaları bulamazsın. İlla ki kıskançlık oluyor ama ben sevgimi bunlara veriyorum. En azından bunlar yanlış yapmıyor” dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Meşhur çocuk masalı Çin'de gerçeğe dönüştü: Tavşan koşmayı bırakınca... Gelinin kaynanasından ilginç isteği: Oğluna bakacağım ama..." Dağ keçileri Erzurum'da Şanlıurfa'da dev hortum! Şaşkınlıkla kayda aldılar... İzmir'in deniz kızları: "Deniz kızı" olup su altındaki güzellikleri keşfediyorlar Jandarmanın yaralı halde bulduğu şahin tedaviye alındı