Alt komşunuz bu tarifi almak için kapınızda yatacak! İşte çıtırtısı dağları delen patates kızartmasının püf noktası
Patates kızartması restoranlarda yediğimiz zaman çıtır çıtır olsa da evde kızarttığımız patatesler daha bir yumuşak oluyor. Patates kızartmasını bu şekilde pişirdiğiniz zaman çıtırtısı mahallenin diğer ucundan bile duyuluyor.
Son Güncelleme:
Patates kızartması herkesin evde hazırlayabileceği ancak pek çok kişinin hazırlarken yanlış pişirdiği yemeklerden biridir. Patates kızartmasını dışarıda bir kafe ya da restoranda yediğimizde çıtır çıtır olsa da evlerde daha yumuşak bir kıvamda kalıyor.
Patatesleri kızartırken dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar var. Kafe ve restoranlarda aşçıların uyguladığı bu pratik bilgileri evlerinizde deneyerek sizler de çıtır çıtır patates kızartmaları hazırlayabilirsiniz.