This browser does not support the video element.

Alman fotoğrafçının güreş tutkusu hayatını değiştirdi

Türkiye'ye 10 yıl önce tatile gelen ve Kırkpınar Güreşlerini izledikten sonra İstanbul'a taşınan Alman fotoğrafçı Axel Würz, güreş tutkusunu müsabakalarda fotoğrafçılık yaparak sürdürüyor.

Son Güncelleme:

Türkiye'de taşındığından beri yaklaşık 25 güreş müsabakasını fotoğraflayan Würz, çektiği fotoğrafları sosyal medya hesaplarından takipçilerinin beğenisine sunuyor. Würz'ün güreşe bu kadar ilgi duymasının sebebi ise genç yaşlarda amatörce bu sporu yapmasından geçiyor. 

Gençliğinde yaptığı güreşin içinde tutku olarak kaldığını ifade eden Würz, "Bir internet sitem var, çektiğim fotoğrafları orada yayımlıyorum. Takipçilerim bana 'Art' lakabını taktılar. Türkiye'de 15 yıla yakın zamandır yaşıyorum. Gençliğimde az da olsa güreşle amatörce uğraştım. Ama imkanlarım çok olmadığı için sadece tutku olarak kaldı. Vaktim olduğunda veya davet edildiğim zaman tüm güreş müsabakalarını takip edip fotoğraflamaya çalışıyorum. İnternet sayfalarımda çektiğim fotoğraflar gayet ilgi görüyor. Uzun bir süredir İstanbul'da yaşıyorum, burası adeta ikinci evim olmuş durumda" dedi.

Alman fotoğrafçının son durağı ise Erzurum'da 6'ncısı düzenlenen Uluslararası Altın Kemer Karakucak Güreşleri oldu. İHA

Sonraki Haber