Akıllarına öyle bir yöntem geldi ki... Şaşkına çeviren anlar kamerada

Elazığ’da sıcak havadan bunalan bir gurup vatandaş, Keban Barajı ortasına masa sandalye atıp oturdu. Pertek Kalesi manzarası eşliğinde keyif yapan ve serinleyen gurubu görenler şaşırdı.

Son Güncelleme:

Elazığ’da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi vatandaşları serinlemek için farklı yollara yöneltiyor. Sıcak havadan bunalan ve serinlemeye isteyen bir arkadaş gurubu, farklı bir yöntem seçti.

Elazığ- Pertek arasında bulunan Keban Baraj Gölü ortasına giden arkadaş gurubu, su üzerine sandalye ve masa atarak oturdu. Pertek Kalesi manzarasına karşı hem serinleyen hem de keyif yapanları gören vatandaşlar, o anları cep telefonu kamerası ile kayda aldı.

Kaynak: İHA

Müdüre duygu yüklü veda: Okul bahçesinde toplanıp şarkı söylediler Bir sonraki çiftleşme dönemine hazırlanan geyiğin yaptıkları izlenme rekoru kırdı Fenerbahçeli yıldızların tavla eğlencesi: Yenildiği gibi kaçtığı anlar güldürdü Ağrılı minik taraftarın bordo mavi sevgisine Trabzonspor da kayıtsız kalmadı İstanbul yoğunluğundan sıkılıp mesleklerinden vazgeçtiler, memleketlerinde üretime başladılar Slovakya'da geleneksel ahşap sal turları başladı