90'ların ünlü yetişkin film yıldızı kansere yenik düştü

100'den fazla yetişkin içerikli filme imza atan oyuncu Victoria Paris, 60 yaşında hayatını kaybetti. Paris hiç sigara, alkol ve uyuşturucu kullanmamasıyla ün yapmıştı.

Son Güncelleme:

Kariyerine 1988 yılında başlayan oyuncu, bir süredir savaştığı kansere yenik düştü. 

Montana Eyalet Üniversitesi'nde eğitim gören Paris, bir süre yarı zamanlı sekreter, çamur güreşçisi ve modellik yaptı. Daha sonra seks endüstrisine dahil oldu.

1988 yılında ilk filmi "Girls of Double D7"da oynadıktan sonra ertesi yıl ilk başrolünü aldı. "Three's Company"nin ardından komedi ağırlıklı yetişkin filmlerinde oynadı. 1990 yılında AVN'nin "En İyi Yeni Yıldız Aday" ödülünü aldı. 

1990'larda Victoria Paris'in oynadığı "Fantezi Geceler" filminin yönetmenliğini yapan Axel Braun, oyuncu diğer yaşıtlarının üzerinde bir isim olarak hatırladığını söyledi. 

Braun "Filmde başrolü özellikle onun için yazdım, çok klastı ve anlatmak istediğim hikayeye mükemmel uyan bir havası vardı" dedi.

Braun, Paris'ten söz ederken "Onunla ilk kez konuştuğumda bana sigara içmediğini, uyuşturucu kullanmadığını söyledi. Onun çok profesyonel olduğunu fark ettim" diye konuştu. 

Sonraki Haber