53 kadınla evlenen adamdan erkeklere ilginç ilişki tavsiyesi!

Milyonlarca kullanıcısı olan sosyal medya platformu Reddit'te yayınlanan bir hikaye gündeme oturdu. "Yüzyılın çok eşlisi" olarak tanımlanan 63 yaşındaki Suudi Ebu Abdullah, 43 yılda 53 kadınla evlendi. Abdullah'ın hayat hikayesi büyük ilgi görürken erkeklere verdiği tavsiye de dikkat çekti.

Son Güncelleme:

Sosyal medya platformu Reddit'te paylaşılan bir hikaye, günün en çok konuşulan konuları arasına girdi. 63 yaşında olan ve "Yüzyılın çok eşlisi" olarak adlandırılan Suudi erkek Ebu Abdullah, 43 yıl içerisinde tam 53 kadınla evlendi. En kısası 24 saat süren ve 43 yılda yaptığı 53 evlilikle rekor kıran Ebu Abdullah, erkeklere de bazı tavsiyelerde bulundu.

BAŞLARDA İKİNCİ EVLİLİK DÜŞÜNMEMİŞ

İlk evliliğinde kendisini rahat hissettiğini ve çocukları olduğunu için başka bir evlilik düşünmediğini belirten Abdullah, bir süre sonra ise sorunlar ortaya çıktığını ve 23 yaşında tekrar evlenmek istediğini söyledi. Abdullah bu kararını, eşine bildirdiğini de ekledi.

İLK EŞİ, 6 YAŞ BÜYÜKMÜŞ

Evlendiği kadınların çoğunun Suudi olduğunu söyleyen Abdullah, ilk eşinden 6 yaş küçük olduğunu belirtti. Abdullah, evlendiğinde 20 yaşında olduğunu belirtirken eşi ise kendisinden 6 yaş daha büyüktü.