5 Temmuz 2020 Oğlak burcunda Ay tutulması - Kariyer alanında değişime hazırlanın!

Astrolog Zeynep Özyörük, 5 Temmuz 2020 tarihinde Oğlak burcunda yaşanacak olan parçalı Ay tutulması hakkında astrolojik bilgiler verdi.

Son Güncelleme:

Tutulmalar serisi devam ediyor. Bu yazın üçüncü tutulması, Ay tutulması, Oğlak burcunun 13 derecesinde saat 07.44'te gerçekleşecek. Bildiğiniz gibi Ay düğümleri İkizler ve Yay burcu aksına Nisan ayında geçiş yapmıştı. Bu nedenle bu tutulma, 16 aydan bu yana Yengeç - Oğlak burcu aksında gerçekleşecek olan son Ay tutulması olacak.

OĞLAK BURCUNDA AY TUTULMASI TÜRKİYE'DEN İZLENEBİLECEK Mİ?

Oğlak burcunda parçalı olarak gerçekleşesecek olan Ay tutulması özellikle Amerika ve Avrupa'dan gözlemlenebilecek, Türkiye'den ise görülemeyecek. Ay tutulmaları, bitişleri, sonlanmaları ve aydınlanmaları, terk edişleri gösterdiği için Oğlak burcu temasının doğum haritanızda etkilediği alanda son bir temizlik yapmanız mümkün.

Zaten benzer bir tutulmayı hatırlarsanız, 10 Ocak 2020'de yaşamıştık. Bu tutulma, Kovid'in tüm Dünya tarafından salgın olarak kabul edilmesinin ilk tohumunu atmıştı. Devletleri ve yönetimleri, ekonomileri, olumsuz etkilemesi dış dünyada görülürken, zaten sizin de 2018'in başından bu yana hayatınızda benzer alanda mücadele ediyor olmanız, bu tutulma ile son kez bir aydınlanmayı getirecek.

Oğlak burcunda Ay tutulmasının an haritasına baktığımızda, yükselen Aslan, harita yöneticisi Güneş’te bulunuyor. Bu konumlar, bireysel potansiyelinizi ortaya çıkarmak isteseniz de, buna karşı duran her ne varsa, yüzleşmenizin zamanının geldiğini gösteriyor. Kariyer yolu, pozisyonunuz, görevler, statü vb. isminizden söz ettirmeye çalıştığınız alanlarda, şu anda hala Kova burcunda geri gitmekte olan Satürn'ün etkisiyle, pandemi ve sosyal mesafelerle ilgili esneklik, tıkanıklık ve birtakım gelgitler içinde olabilirsiniz.

OĞLAK BURCUNDA AY TUTULMASI KARİYERİNİZİ NASIL ETKİLEYECEK?

1 - 2 Temmuz itibarıyla Satürn’ün Oğlak burcunda geri gitmesiyle, tutulmanın konusu da değişiyor. Tüm dikkatler sosyal mesafeden çok, kurumlar, kuruluşlar, otoriteler, devletler ve yönetici kadronun koyacağı veya değiştireceği düzenlemelerde olacak. Siz de aynı şekilde kariyerinize veya üstünüzdeki görev ve sorumlulukları nasıl yönetebileceğinize odaklanabilirsiniz. Otoritelerle yüzleşebilirsiniz.

Uranüs'ün haritanın tepesinde, yükseleni zorlaması, ekonomik şartların bizi gerçekten ileriki süreçlerde köşeye sıkıştırabileceğine işaret ediyor. Finansal piyasalardaki dalgalanmalar, ekonomik şartların hızla değişmesi ve öngörülememesi, işveren ile işçi arasında derin uçurumlar açabilir. Bu nedenle kariyer alanında vazgeçmek, alan-sektör-meslek-pozisyon değiştirmek, seçim yapmak daha da kolay hale gelebilir. 

Eğer işinizden, yöneticinizden memnun değilseniz, işinizi önümüzdeki 6 aylık süreçte değiştirebilirsiniz. Bu dönemde iş değiştirmeyecek olanların ise yöneticileri veya yönetici kadrolarında değişimler olması çok yüksek ihtimal. Maalesef ki önümüzdeki 6 aylık süreçte bu tutulma etkisiyle, ailenin, evin, yuvanın huzuru, kariyer alanında elde edilen başarılarla sabit olabilecek. Eve getirilen stres, huzursuzluk ve gerilime yol açabilir.

Sosyal mesafe ve pandeminin etkisinin artması da Temmuz ayı itibarıyla tetiklenebilir. Satürn’ün Oğlak burcuna geri dönmesi, uzun süre 2020'nin ilk 3 ayında yaşadıklarınıza geri dönmenize neden olacak. Burada geçmiş deneyimler bize ışık tutarken, devlet veya otoriteler tarafından bu dönemde koyulacak yeni düzenlemeler ve dayatmalar özellikle 30 Eylül itibarıyla hayatımızda etkisini gösterecek.

Bu nedenle bu tutulmanın önemi yine iş hayatımızla ilgili bazı düzenlemeleri hayatımıza getirecek gibi. Burada yapılması gereken direnç göstermemek ve olanı alıp kabul etmek olacaktır.

Satürn’ün sizden sağlam bir gelecek kurmanızı talep ediyor. Dolayısıyla eğer bir değişim, düzenleme veya revizyon varsa, faydanıza olacağını bilmelisiniz. Yeniliği kabul etmek, yeniye uyum sağlamak, geleceği odak noktası yapmak hareket noktanız olmalı. 

OĞLAK BURCUNDA AY TUTULMASI, BURCUNUZA GÖRE SİZİ HANGİ ALANDA ETKİLEYECEK?

KOÇ: Aile, yuva, ev ve gayrimenkul alım-satım ve statü, işiniz, mesleğiniz, toplum önündeki rolünüz.

BOĞA: Yakın çevre, akrabalar, eğitim, öğretim, kısa seyahatler ve uzaklarla bağlantılı işiniz ve konumunuz. Uzak akrabalar, eğitim, öğretim, seyahatler.

İKİZLER: Parasal konular, gelir ve kaynaklar ve harcamalar, yan gelirler, miras, kredi, ikramiyeler..

YENGEÇ: Özel hayatınız, çizmek istediğiniz yön, imajınız ve partneriniz ve ortağınız, evliliğiniz, imza attığınız tüm sözleşmeler, yaptığınız anlaşmalar.

ASLAN: Ailenizle ilgili perde arkasından düşündüğünüz konular. Annelik duyguları, evinizle ilgili planlar ve çalışma ortamınız ve şartlarınız ile ilgili düzenlemeler, sağlığınız.

BAŞAK: Kariyer çevrenizle yapacağınız geçmişe dönük konuşmalar, kariyerden elde ettiğiniz gelirler ve aşk hayatınız, hobileriniz, çocuklar, tatil ve eğlence, işe dönüştürdüğünüz hobiniz.

TERAZİ: Statü, işiniz, mesleğiniz, toplum önündeki rolünüz ve aile, yuva, ev, atalar, geçmiş anılar ve gayrimenkul alım-satım.

AKREP: Uzak akrabalar, eğitim, öğretim, seyahatler ve yakın çevre, akrabalar, eğitim, öğretim, kısa seyahatler.

YAY: Harcamalar, yan gelirler, miras, kredi, ikramiyeler ve parasal konular, gelir ve kaynaklar ve harcamalar .

OĞLAK: Partneriniz ve ortağınız, evliliğiniz, imza attığınız tüm sözleşmeler, yaptığınız anlaşmalar ve özel hayatınız, çizmek istediğiniz yön, imajınız.

KOVA: Çalışma ortamınız ve şartlarınız ile ilgili düzenlemeler, sağlığınız ve ailenizle ilgili perde arkasından düşündüğünüz konular. Kariyer konusunda bastırdığınız stres ve endişe.

BALIK: Aşk hayatınız, hobileriniz, çocuklar, tatil ve eğlence, kariyer çevrenizle yapacağınız geçmişe dönük konuşmalar, çevrenizin daralması, kariyerden elde ettiğiniz gelirler.

Sonraki Haber