3 milyondan fazla kişi izledi, bir o kadarı da izleyemedi! Tüyleri diken diken eden görüntüler! Devasa iki pitonu böyle tuttu

Amerikalı bir YouTuber ve Reptile Zoo Prehistoric Inc.'in kurucusu ve CEO'su Jay Brewer, geçtiğimiz günlerde Instagram'da iki devasa piton tutarken görülebildiği bir video yayınladı.

Son Güncelleme:

Sosyal medyada 3 milyondan fazla izlenen videoda, biri beyaz diğeri siyah olan iki devasa piton birbirine dolanmış olarak görüldü.

Brewer paylaşımına "Retiküle edilmiş bir pitonun ne kadar büyüyebileceği inanılmaz ve bunlar benim en büyük pitonlarımdan birkaçı. Büyük yılanların herkese göre olmadığını biliyorum ama küçüklüğümden beri onların benim için olduğunu biliyordum ama değil. Birçok kişi aynı fikirde" diye yazdı.

Kaynak: Haber Global TV

Türkiye'nin en meşhur koyunu: Gülçin'e bir şey olsa hiç yaşayamam Avcılar'da yıllardır aynı direğe yuva yapan leylek mahallenin maskotu oldu Tatbikat gerçekçi olsun diye sinir krizi geçirdi İki yılanın 'dansı' kamerada: İşte o çiftleşme ritüeli Çiftleşmiş su samurlarının el ele uyuduğu görüntüler sosyal medyayı salladı Kendisini sevdirmek için uğraştı, kazın masum çabaları güldürdü