2023 yılı hangi burçların yılı olacak? Astrolog Dinçer Güner yorumladı

Haber Global ekranlarında yayınlanan Buket Aydın ile Yüz Yüze'nin bu haftaki konuğu Astrolog Dinçer Güner oldu. Güner, 2023 yılı hangi burçların öne çıkacağına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Son Güncelleme:

Astrolog Dinçer Güner,  2023 yılında hangi burcu nelerin beklediğine ilişkin şöyle konuştu:

2023 YILI HANGİ BURÇLARIN YILI OLACAK?

Fırsatlar hangi alanlardan gelebilir, sorumluklar nerelerde artacak? Bunlardan bahsedeceğim.

KOÇ

Koçlara fırsatlar maddi alanda gelecek, özellikle de Mayıs'tan sonra, iyi bir süreç sizi bekliyor. Ekonomik anlamda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz, son 12 yılın en güzel zamanı olacak, Satürn Balık'a geçince kendi ruhunuza döneceksiniz. Korku ve kaygılarınız varsa, buna bir süreç arayacağınız zaman olabilir. Sağlığa ve daha çok psikolojinize odaklanmanız gerekebilir.

BOĞA

Bu sene son 12 yılın en şanslı dönemi sizleri bekliyor. Jüpiter Boğa'ya geçince 12 yıl önce ben ilk kez televizyona çıktım, çok kıymetli zamanlar sizin için. Yayıncılık, ünlenmek, yurt dışı ile ilişkili, eğitimli ilişkili Jüpiter. Ticaret ve gelişim demek. Sorumluluklar da artacak. dostlukları şöyle bir toparlamak gerekecek. Size yalan söyleyenleri, ilişkilerinizin gerçekçi olup olmadığına bakacağınız bir süreç olmalı. 50 arkadaşınız varsa 25'e düşecek.

İKİZLER

Sizlerin fırsatlarınız, yurt dışı ve uluslararası ilişkilerden yana. Yurt dışının yanında gizli yürütmek istediğiniz işleriniz olabilir, başarılarınız, eğitiminiz ve tedavi süreciniz olabilir. Jüpiter size destekleyici olacak. Sorumluluk alacağınız alan ise iş hayatı. Bunu yapılandırmanız lazım, patronlarla sağlıklı ilişki kurmayı öğreneceksiniz. Çaba çok sarf edeceksiniz ama biraz az değer göreceksiniz. Boş hayallerin peşinde koşmayın.

YENGEÇ

İş hayatınızda kazandığınız para artacak, ödül alacaksınız, arkadaş çevreniz genişleyecek, en çok istediğiniz şeyler neyse 2023'te bunlar gerçekleşiyor. Bu Mayıs ayında özellikle hayallerin gerçekleşeceği bir alana geçiyor. Sınav alanlarınız, yurt dışı işleri, hukuki ve eğitim alanlarında sorumluluk artabilir. Biraz daha çalışmanız lazım.

ASLAN

Son 12 yılın en güzel ve şanslı kariyer yılına girdiniz. Sizler parlayacaksınız, haritanızın tam tepe noktasına geçiyor, bu sene Mayıs ayı itibarıyla bunlar bekleniyor. Bir yıl boyunca. Paranızı boş hayallere harcamayın, ayağınızı yorganınıza göre uzatın, risk almayın. Ekonomiye dikkat edin.

BAŞAK

Başak'lara fırsatlar, eğitim, ticaret, eğitim ve uluslararası ilişkilerden geliyor. Sorumluluk ilişkilerden geliyor. Evlenerek de aslında sorumluluk altına girebilirsiniz, evliyseniz ilişkinizdeki sorunları masaya yatırıp çözmeniz gerek. Olmazsa ayrılık gerekebilir.

TERAZİ

Bu sene evlilik ve ilişki seneleri. Para, finans, mali konulardan şanslar gelecek. Bu finans konuları sizler için iyi. Dikkat etmeniz gereken, iş hayatındaki insanlar, bir de sağlığınıza dikkat edin. Bağışıklık sistemi ve ayaklar.

AKREP

Bu sene fırsatlar, Jüpiter Boğa ile ortaklıklar, evlilikler, sözleşmeler ve iş birliklerinde çok güzel şanslar elde edebilirsiniz. Çocuk sahibi olarak sorumluluk alabilirsiniz. Borsada yatırımınız olacaksa dikkatli olmalısınız.

YAY

Fırsatlar iş konularında, son 12 yılın en iyi iş süreci, çok çalışacaksınız, değer de göreceksiniz. dinamik ve kazançlı bir yıl sizleri bekliyor. Aile konularında ilgilenmeniz gerek. Ev alabilirseniz, gayrimenkul alabilirsiniz ya da yurt dışına taşınabilirsiniz.

OĞLAK

Bu sene fırsatlar, aşktan yana gelecek. En güzel şanslı zamanları, aşk, çocuk, sahne, yatırım, yaratıcılık, ün hepsi var. Bu yıl Oğlak'ların yüzü bu sene gülüyor. Yakın çevreleriyle ilişkilerine dikkat etmemeliler. Bir de iletişim kurmayı öğrenmeliler. Önemli eğitimleri olabilir.

KOVA

Şahane bir yıl. Mart'ta Satürn gidiyor. Yoruldular, zorlandılar, konforları bozuldu ama artık yüzleri gülüyor. Sıkıntıların benzerleri ancak 29 yıl sonra yaşanacak. Ev, yuva, aile konularında şanslınız. Aile sorunları çözülür, tarım için toprak alabilirsiniz. Parayla ilgili sağlıklı bir ilişki kurmayı öğreneceksiniz.

BALIK

Balık'lar leyleği havada görmüşçesine gezecekler, çok güzel eğitimler alacak. Yakın çevrenizden çok güzel işler alacaksınız. Hayatınızı sıfırdan yapılandıracak ve derin bir yerden sorgulanacaksınız. Birçok konuda sorulara yanıtlara verip, her hayır dediklerini yeniden yapılandıracaklar.

Satürn Balık sürecinde dünyada 1992 sonu 1995'in ilk yarısındaydı. Bu süreçlerde hep faili meçhul cinayetler yaşanmış, o noktayı biraz sıkıntılı buluyorum. Önümüzdeki 2 yıl bu alanda sıkıntılı süreçler olabilir.

Kaynak: Haber Global TV

Vaşağın yüzeceğini zannederek kayda geçti: Sonrasında... Sahibinin su sıcaklığını kontrol etmesi için kediyi görevlendirdiği anlar viral oldu Karınca yuvasını işgal etmeye kalkışan yılanın hazin sonu Arin Gölü flamingolarla şenlendi Hazırlıklarını yaparken hayatını kaybettiği sergisi yarım kalmadı Akvaryumda enteresan anlar: Yunusun insana özenerek takla attığı anlar ilgi odağı oldu