15 Kasım 2020-Akrep burcunda Yeni Ay-Finansal girişimlerde istikrar

Astrolog Zeynep Özyörük, 15 Kasım'da Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay'ı yorumladı.

Son Güncelleme:

15 Kasım saat 08.07'de 23 derece Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay, finansal gelişmeler ve önemli değişimleri hayatımıza getirecek.

Yeni Ay, başlangıçlar ve oluşumlar ile ilgili olmakla beraber, bazılarımız için de uzun vadeli bir projenin ilk adımı olabilir. Akrep burcu değişim ve dönüşüm enerjisi taşır. Aynı zamanda 8. evdeki konumu itibarıyla miras, pasif gelirler, eş veya ortakla birlikte olan sermayeler, sigorta ve prim, vergi, kredi, banka, finansal destek gibi işleyen mekanizmaları ifade eder. 

Akrep burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay, önemli oluşumların zamanına işaret ediyor. Yönetici Mars'ın hemen Yeni Ay'dan önce retro hareketten çıkarak ileriye geçmesi, olaylara hız katabilir. Geçtiğimiz 5 aydan bu yana retro harekette bulunan Mars, atılımlar ve girişimlerdeki izlenebilecek yollar ile ilgili oldukça düşündürdü, taktik ve strateji, izlenecek liderler ile ilgili seçim yaptırdı. Burada 11-12 Eylül'den bu yana bastırılan enerjinin açığa çıkmasıyla hedefler ve amaçlarla ilgili önümüzdeki engeller kalkmış oluyor. 

YENİ AY YENİ OLUŞUMLARI İŞARET EDİYOR!

An haritasına baktığımızda İstanbul’a göre çıkarılan haritada, Yeni Ay tam yükselen üzerinde bulunuyor. Uzaklarla bağlantılı konular ve bu alandaki yetenekler ve rekabetçi güç, yabancı sermaye, yatırım araçları, bunun bize katkısı ya da üzerimizde yarattığı değişim, hayatımız üzerinde sağladığı kontrol ve güç önemli hale gelecek. Böylelikle yatırımlar konusunda ciddi kararlar ve yeni oluşumlar içine gireceğimizi de gösteriyor. 

Yönetici Mars an haritasında pasif olmasına rağmen, motivasyonundaki yüksekliğin ileride kurbanı olabilir, hayal kırıklıklarıyla yüzleştirebilir. Bu nedenle dikkatli olmakta fayda var. Yeni Ay, aynı zamanda haritada Oğlak burcundaki kümelenen gezegenler Jüpiter, Satürn ve Plüton ile olumlu açıda. Bir şekilde istikrar, çaba, disiplin ve sabırla, bu yeni oluşumla birlikte iş ve kariyer alanındaki büyük değişimlere ayak uydurmaya çalışacağız.

Akrep burcunda Yeni Ay ile atılan tohumlar, kariyer ve statü alanındaki değişimleri destekleyici ve besleyici rolde olacak. İllüzyon ve fanteziler gezegeni Neptün’le açısı ideallerimizi gerçekleştirmek konusunda hırslanacağımızı gösteriyor. Güç ve kontrol sahibi olmamızı sağlayacak bu yeni girişimler ayaklarımızı da yerden kesiyor ve beklentilerimizi arttırıyor gibi. Aman dikkat!

Akrep burcunda Yeni Ay ile amaç finansal platformlarda kendi güvencemizi sağlamak olacak. Geçtiğimiz 31 Ekim Dolunay’ının sarsıcı ekonomik etkileri bizi bu karara itmiş olabilir. 

Haritada Merkür-Uranüs karşıtlığının üçüncü vuruşunun yaşanması da bu bağlamda önem kazanıyor. 7-8 Ekim ve 19-20-21 Ekim tarihlerinde maddi-manevi güvenlik alanlarını sarsan beklenmedik piyasa değişiklikleri ve aldığımız haberler, Akrep burcunda gerçekleşecek Yeni Ay'ın oluşumunda önemli bir etken.

Kendimizi güvende hissetmiyoruz. Başkalarından alacağımız desteklerle de, bu güvenlik alanlarını olabildiğince korumaya çalışıyoruz. Bu süreçte ilişkiler ve ortaklıklar, kontratlar alanında baskıların yaşanması muhtemel. Venüs-Satürn, Jüpiter ve Plüton arasındaki sert açı, empati ve barış yanlısı olmanın, herkese ‘Evet’ demenin, elimizi güçlendirmediğinin göstergesi. ‘Hayır’ demek, itiraz etmek mümkün değil. Kaybetme, reddedilme, dışlanma, terk edilme gibi korkular ve kaygılar burada maalesef başrolde, aynı zamanda pasifliğin nedeni. 

Özellikle Jüpiter-Plüton kavuşumunun 2020’ye vurduğu damgayı da dikkate alacak olursak, Kovid’in artmasıyla gelişen krizler, halk üzerindeki etkisi, hükümetlerdeki köklü değişimler alanında stres ve baskı artıyor. 

İşte tüm bu kaygılara karşı atılacak tohum bu Yeni Ay'da elimizi güçlendiren ve özgüvenimizi artıran yegane kaynak olacak. Politika yapmak veya karşımızdaki eylemek suretiyle stres ve baskıyı yönetmek, bu Yeni Ay için bir çıkış yolu olabilir.

Akrep burcundaki Yeni Ay'da atılan tohumlarla ilgili önemli bir tarih, 27 Kasım ve civarı olarak önümüze çıkıyor. Bir şekilde bazı otoriteleri, üstümüzde güç ve kontrol sağlamaya çalışanları ikna etme yoluna gidebilir, Yeni Ay'da başlattığımız finansal oluşumlarla ilgili önemli görüşmeler yapabiliriz. Sürpriz durumlar yine gündemde ve biz kendimizi güvende hissetmek istiyoruz.

Bir diğer önemli tarih ise, 10 Aralık ve civarı olacak. Bu tarihlerde ciddi sonuçlar elde edebiliriz. Finansal kaynakların ve desteklerin elimizi güçlendirmesi mümkün. Önemli anlaşmalara ve ortaklıklara, yasal süreçlere odaklanabiliriz. Kolay karar alabiliriz. Her ne kadar tam olarak beklentilerimiz karşılanmasa da, bu tamamen fazla yükseklerde uçmak istememiz ile alakalı gibi görünüyor. Gerçekçi yaklaşım daha makul olacak.

Akrep burcundaki Yeni Ay ile uzun vadeli yatırım projeleri yapanlar ileriye dönük sonuçlarını öncelikle Ağustos 2021, Mayıs 2022 ve Şubat 2023'de alabilirler.

AKREP BURCUNDAKİ DOLUNAY BURÇLARI HANGİ KONULARDA ETKİLEYECEK?

YÜKSELEN KOÇ: Krediler, yatırımlar, pasif gelirler, eşinizin geliri ve kaynakları.

YÜKSELEN BOĞA: Partneriniz, ortağınız, şirketlerle bağlantılı kontrat ve sözleşmeleriniz, ciddi ilişkiniz.

YÜKSELEN İKİZLER: Çalışma ortamınız, şartlar, günlük rutin ve sağlığınız.

YÜKSELEN YENGEÇ: Aşk hayatı, çocuklar, hobiler, ilgi alanları, rekabet içeren durumlar, spekülatif yatırım araçları.

YÜKSELEN ASLAN: Aileniz, yuvanız, eviniz, gayrimenkuller ve genetik mirasınız.

YÜKSELEN BAŞAK: Kardeşler, yakın çevreniz, finansal stratejiler, eğitimler.

YÜKSELEN TERAZİ: Gelirler, kaynaklar, kazançlar, sahip olunan mülkler.

YÜKSELEN AKREP: Özel hayat, imaj, tarz, görünüm, genel sağlık.

YÜKSELEN YAY: Gizli projeler, planlar, bilinçaltı, inziva ve farkındalık.

YÜKSELEN OĞLAK: Sosyal ortam, kariyer çevresi, arkadaşlar, uzun vadeli yatırım planları.

YÜKSELEN KOVA: Kariyer, statü, mesleki alan, toplum önündeki rol.

YÜKSELEN BALIK: Uzaklar, seyahatler, deniz yolculukları, yüksek öğrenim, farklı kültürlerle olan etkileşimler.

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber