14-15 Haziran'a çok dikkat! Para su gibi akıyor... Dinçer Güner iki burcu uyardı: Kesenin ağzını açın bakalım

Ünlü astrolog Dinçer Güner'den 12 Haziran günlük burç yorumları geldi. "Venüs ile Jüpiter arasında kare açı oluşacak. Etki süresi 2 gün..." diyen Güner, bu hafta çarşamba ve perşembe için uyardı.

Son Güncelleme:
Galerinin tamamı için tıklayınız

Ünlü astrolog Dinçer Güner,  "Kesenin ağzını açın bakalım" diyerek merakla beklenen paylaşımını yaptı. Twitter hesabından günlük burç yorumlarında bulunan Güner, “Venüs ile Jüpiter arasında kare açı oluşacak. Etki süresi 2 gün...” öngörüsünde bulundu.

Özellikle 2 burç ile ilgili dikkat çeken yorumlarda bulunan Dinçer Güner, bakın neler anlattı: 

 "Sevgi çok yetmeyebilir; daha çok sevilmek, daha çok gözde olmak, ilgiyi üzerinizde görmek isteyebilirsiniz. Şekerli gıdaları canınız daha çok çekebilir, yeme ve içme biraz abartılabilir.

Aşk konusunda, duygusal meselelerde abartılı davranışlar sergileyebilir, her türlü konuyu abartabilirsiniz. Lüks ve pahalı alışverişler yapabilir, değerli ürünler hediye edebilir veya alabilirsiniz. Bugün harcamalarınız çok müsrifçe olabilir."

"Flört, çapkınlık gibi durumlara dalacaksanız standartlarınızı düşürmemenizi tavsiye ederim" diye Güner'in öngörülerinin devamı ise şöyle: 

Kaynak: Haber Global TV