Yok artık Melih Mahmutoğlu! "44 kere maşallah" dedirten performans

Fenerbahçe Beko kaptanı Melih Mahmutoğlu'nun, salonda yaptığı bireysel antrenmanda attığı 44 üçlük sosyal medyada gündem oldu. Taraftarlar kaptanın aynı performansı bir sonraki maçta göstermesi gerektiğini ifade etti.

Son Güncelleme:

Turkish Airlines Eurolegue'de Olympiakos'u ve Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'ne de Büyükçekmece galibiyetleriyle güzel bir başlangıç yapan Fenerbahçe Beko'da kaptan Melih Mahmutoğlu'nun son videosu gündem oldu. Salonda bireysel antrenman yapan Melih'in üst üste attığı 44 üçlük sarı-lacivertli taraftarları heyecanlandırdı. Videoyu izleyen bazı taraftarlar Melih Mahmutoğlu'nun aynı performansı sıradaki maç olan Anadolu Efes maçında göstermesini istedi.

Fatih Terim'den fikstür tartışmalarına karşı dikkat çeken çıkış Beşiktaş'ın cezasını kaldırdığı minik Ömer Doruk'tan siyah-beyazlılara yanıt Beşiktaş ceza aldığını açıklayan minik taraftarının yardımına koştu Özgecan cinayetinin üzerine başlamıştı, şimdi hedefi Avrupa şampiyonluğu Real Madrid'li Rodrygo kaşlarını aldırmamak için destansı bir mücadele verdi! Alperi Onar: "Kupayla başlamak hedeflerimizden bir tanesiydi"