Yılmaz Vural: Çocuklarımı öpüyorum, yavrularım benim

Süper Lig'in 37. haftasında deplasmanda Gaziantep FK'yı 3-2 mağlup eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un teknik direktörü Yılmaz Vural, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamada, "Çocuklarım sağ olsunlar laf dinliyorlar. Hepsini öpüyorum, yavrularım benim" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme:

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Süper Lig’in 37. haftasında konuk olduğu Gaziantep FK’yı ile 3-2 mağlup etti.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor teknik direktörü Yılmaz Vural, karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Son dakikalarda saha kenarında görüldüğünün hatırlatılması üzerine Yılmaz Vural, "Takım kontrolü kaybetti, topu saklamamız lazım. Saklamaktan ziyade hep topa vurmak istediler, tabii o toplar dönüyor; karambol, keza yediğimiz ikinci gol 90. dakikada oldu. Şimdi skoru 3-1 yapmışsın, oradan maçı vermek... Biz elimizden geldiği kadar uyarmaya çalıştık çocukları, sağ olsunlar laf dinliyorlar. Çocuklarımı öpüyorum, yavrularım benim." ifadelerini kullandı.

"YILMAZ VURAL, TÜRKİYE'DE DEĞERİNİ BULAMAMIŞ BİR ADAM"

Sürekli kaybeden bir takım devraldığını ve kazanan bir takıma dönüştürdüğünü söyleyen Yılmaz Vural, "Çocuklar aynı, o tarafta değişen bir şey yok. Mesajı verdim mi? Maçtan sonra biraz duygulandım, o anlar bize olan değersizliği ifade ediyor. Yılmaz Vural maalesef Türkiye'de bulamamış bir adam. Kimseye kendimizi zorla pazarlayacak halimiz yok, ama bizim yaptığımız işi hep magazin boyutuyla değerlendirmeye çalışıyorlar. Yanlış yapıyorlar. Beni eleştirenler gitsinler de Avrupa'da şoför ehliyeti alsınlar göreyim. Yapılan işi küçültmek kolay." şeklinde konuştu.

Takımın başarısındaki sır konusunda Yılmaz Vural, "Sahada ben oynamıyorum, çocuklarım oynuyor. Sağ olsunlar beni kısa zamanda kabullendiler, kullandığım ifadelere canlarını sıkmıyorlar, niyetimi çok iyi biliyor ve itaat ediyorlar. Yönetici yöneticiliğini, antrenör antrenörlüğünü, futbolcu da futbolculuğunu yapsın. Bakın herkes kendi işini yapınca ortaya bir şey çıkıyor. Doğru olan bu. Çok mutluyum, verilen emeğin karşılığını görüyoruz. Bu galibiyeti Erzurumlulara hediye ediyorum." dedi.

"ÇOK GÜZEL FİKSTÜR YAPMIŞLAR"

"Kasımpaşa Fenerbahçe ile oynadıktan sonraki haftayı BAY geçecek o çok önemli, Başakşehir bize gelecek, yani düşme hattında herkes bir biriyle oynuyor. Çok güzel fikstür yapmışlar, kıpırdayacak yer yok."

Kaynak: Haber Global TV

Sonraki Haber