Yıldırım Mert Çetin Hellas Verona’ya veda ediyor!

Sezonu Ankaragücü’nde kiralık olarak geçiren Yıldırım Mert Çetin Hellas Verona ile sözleşme fesih görüşmeleri için dün akşam saatlerinde İtalya’ya uçtu. Çeşitli kulüplerden teklifler olduğu öne sürülen 27 yaşındaki tecrübeli stoper sözleşme feshinin ardından gelen teklifleri değerlendirecek.

Son Güncelleme:

2023-2024 sezonunu Ankaragücü’nde kiralık olarak geçiren Yıldırım Mert Çetin Hellas Verona ile sözleşme fesih görüşmeleri için dün akşam saatlerinde İtalya’ya uçtu. İstanbul’da çeşitli kulüplerden teklifler olduğu öne sürülen 27 yaşındaki tecrübeli stoper sözleşme feshinin ardından gelen teklifleri değerlendirecek.

2019 yazında Gençlerbirliği’nden Roma’ya transfer olan Mert Çetin kariyerini bir süre İtalya’da sürdürdükten sonra Türkiye’ye dönmüştü. Aslen Ankaralı olan tecrübeli futbolcu geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynadığı Ankaragücü’nde 23 maça çıktı.

Ayrıca Yıldırım Mert Çetin Başkent ekibinde Türkiye Kupası Çeyrek finalinde oynadığı Fenerbahçe maçında, sarı kanaryayı elemeyi başarmıştı. Bu kritik mücadeleye 11 başlayan 27 yaşındaki tecrübeli stoper gösterdiği performansla birlikte hem takımını yarı finale taşıdı hem de büyük kulüplerin radarına girmeyi başardı.

Sonraki Haber