Yıldırım Demirören başkanlık kararını açıkladı!

Beşiktaş ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun eski başkanlarından Yıldırım Demirören gelecekte ne TFF ne de Beşiktaş başkanlığına aday olmayacağını söyledi.

Son Güncelleme:

70’inci Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri jürisi İspanya’nın Barselona kentinde toplandı.

Jüri toplantısında açıklamalarda bulunan Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Federasyonu ve Beşiktaş başkanlığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Çok yoğun bir iş temposu olduğunu söyleyen Yıldırım Demirören, “Ne Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ne de Beşiktaş başkanlığına aday olmayacağım. Ben de ailemden herhangi birisi de böyle bir şey düşünmüyor. İşlerimiz çok yoğun. Yoğun iş tempomuz böyle bir göreve zaman ayırabilmek için imkan vermiyor” ifadelerini kullandı.

YILDIRIM DEMİRÖREN KİMDİR?

Yıldırım Demirören, 6 Ekim 1964 yılında İstanbul'da doğdu. Demirören Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan Yıldırım Demirören; TÜSİAD, TÜGİAD ve TABA üyeliği yapıyor.

2000-2002 ve 2002-2004 dönemlerinde Beşiktaş Jimnastik Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği ve Asbaşkanlık görevlerinde bulunan Yıldırım Demirören, Mayıs 2004 - Şubat 2012 dönemlerinde Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanlığı ve Şubat 2012 - Şubat 2019 tarihleri arasında da Türkiye Futbol Federasyonu'nun başkanlığını yürüttü.

Revna Demirören ile evli olup 3 çocuk babası olan Yıldırım Demirören, İngilizce bilmektedir.

Kaynak: DHA

Sonraki Haber